Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo za sve one koji znaju,i prepoznaju dobru muziku.Non stop dj live extra mix. www.intenseradio.net.Samo za gradsku raju.Obavezno poslusati.radio je Nizozemski. A za dobre filmove. www.filmovita.com Filmovi su sve kino hitovi,gledati verziju 2. Trenutno ima od bolji filmova Elysium,Riddic 3,Gravitacija, Prometej ili Prometheus i td.Samo preporucljivo je da imate brzinu interneta. 5.00 mbps Download.Radi toga da vam film ne prekida,i da mozete normalno slusati radio.Mozete provjeriti brzinu interneta na.www.speedtest.net
Samo znam da Ryanair nije sto je bio.
norwegian sam vidio u Bangkoku kada sam bio prije 3 sedmice, i nisam mogao vjerovati.. a ja preko Qatara letio... Super !
Cijene karte kod Norwegiana nisu nista nize nego SAS-a ili Finaira
Bio si u Bangkoku, jesi li vidio transvesiste posto je to grad s najvise tg tv zena :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)