Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pun rezervoar BMB95 izađe ovako : stara cijena - 40 litara x 2,55 KM = 102 KM nova cijena - 40 litara x 2,50 KM = 100 KM 2,00 KM uštede, WOOOOW!!!
zasto samo 5 kad je u okolini pojeftinilo za 9pf??? kad treba poskupiti, onda to bude duplo...
Mnogo je tih 5 feninga...I previse!
A znate zbog cega pojeftinjuje? Radi smirivanja situacije u Sredozemlju (citaj: Libiji) i radi PADA POTRAZNJE. Tako je, radi pada potraznje, narod manje sipa. Da su vozaci pametni i da se organizuju i ne sipaju jedno sedmicu-dvije, ispuhali bi ovi uvoznici i prodavaci naftnih derivata ko babina sisa. Molili bi nas da dodjemo nasuti koju kap.
Riječ je definitivno uzeta iz njemačkog jezika. Pošto u našem jeziku postoji pravilo da se piše kako se čita i pravilo da se strani zvuci koji ne postoje u našem jeziku prevode i mijenjaju najbližim zvukom/slovom u našem jeziku to zaključujemo da je iz njemačkog „ pfenig“ najpravilnije reći „fenig“ na našem. Dakle, ni fening ni pfenig.
http://j.gs/1663782/mypictures pogledajte ravaku iz rsa ,, ovo joj vracam hvala :)
naša drzava je najveci lopov sto se goriva tice. realna cijena goriva treba da bude oko 1.80 ili 1.90. PDV nam je na gorivo oko 40 feningi .. drzava uzima procent za autoput( koji se ne pravi a uzimaju i od naplate autoputa znaci dva puta nam naplacuju za autoput ) oko 30 feningi i jos oko 20-30 feningi za ostecivanje okolisa... narode bojkotujete koji dan benzinske ...idite javnim prevozeom ako mozete nemojte voziti auto 7 do 10 dana vidit ce te kako gorivo pada na ispod 2 KM. tako se u njemackoj radi ....
-Dajem garanciju za sex ,ako budete nezadovoljne dame mozemo ponoviti -za iste pare.
Naftase i drzavu (koja se itekako dobro namiri iz svakog prodanog litra) Gradjani najbolje mogu kazniti racionalizacijom tj. manjim koristenjem auta, a vecom setnjom, biciklima ili koristenjem javnog prevoza (prvo dvoje je dobro i za zdravlje, posebno u ovom sada periodu). Totalno je neracionalno da se jedna osoba na posao vozi autom (radne kolege - komsije, organizujte se) gdje se najvise goriva trosi u guzvama, a da ne spominjem parkiranje, radove na cesti i drugo. Ne treba zanemariti ni ekoloski aspekt krzo manje zagadjenje. Dakle, zrtvujmo malo svoju komociju za svoje dugorocno zdravstveno i finansijsko dobro.
Kuku lele braco mila - bankrotirat cu jooooojjjj. Sta cu sad? Sta ce biti sa mojih 300 pumpi joooojjjj????
jedina zemlja na svijetu gdje privatnici/vlasnici benzinskih pumpi određuju cijene goriva. jbo ti nas.
Taman, ustedicu svaki mjesec po dvije marke, od te dvije marke kupim sebi bosaurin da me glava prestane kada opet poskupe
J*B*M vam djecu bezobraznu 5 puta. Uzmite i tih 5 feninga pa da Bog da Vam za tablete zatrebalo!
Sta ima veze sto se narod zajeba.ava sa feninzima ili kako ho\'s, znaci narod savrseno boli ku.r.ac za ova mizerna smanjenja koja pompezno najavljuju po svim medijima, apatija zavladala u narodu.
halo ba! j e b.e.em te budalo, ba.
Meni je svjedno ja uvijek sipam za 10 KM :)
*pfeniG