Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da se digitalizuju ove procedure? Znači mi iz Čapljine moramo do u Sarajevo da ovo riješimo. Ako će biti dva računa na jednom tag uređaju, to znači da ćemo morati uplaćivati na dva računa jednog tag uređaja? Bilo bi super da se ovo uradi i sa HR Autocestama jer je evo nama u pograničnim krajevima to korisnije. Uglavnom, super za inicijativu.
Sa HR ce mozda krenuti iduce godine....
Hvala na konstruktivnim odgovorima. Nadam se da će biti uskoro sa HR. Evo ova dionica od Bovolja Polja (Počitelja) se otvara na jesen. Super bi bilo da ne moramo stajati na naplatnim u HR, pa kad se prikačiš na autoput pičiš do Splita ili Makarske bez zaustavljanja (granica jedino). Ljepota je kada vikendom izlaziš iz Sarajeva, pa imaš ACC i samo prođeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka čast, odličan potez 👏👏👏 Još da se uvežete sa hrvatskim autocestama...
Napredak bio bi da je jedinstven račun a ne tag na kome se održavaju dva odvojena računa. Nikakav napredak.
Ne kontam sto je bio problem da ide sve preko jednog racuna, prijavi se tag uredjaj u sustav i da se autoceste medjusobno kusuraju kao sto to rade mobilne mreze. Jel treba mozda ovjeren cips ne stariji od mjesec dana.
ne kontam. kako se to placa? s cim je povezano?
najzad nesto pametno i u bih
Napokon.
Lijepe vijesti. Objavljujte ih još više.
Dobra stvar. Samo su trebali dodati jos koji papir i da se moze predati samo na jednoj kucici u Sarajevu. Puno je da bude i u Zenici
ovo je da se pomogne auto putu PC, nemaju dovoljno vozila koji koriste auto put pa da se usmjere ovi iz Federacije
Ne valjaj gluposti. Ko treba da koristi autoput Doboj - Gradiska koristiti ce ga i to je to. Ja cesto koristim tu dionicu jer mi treba poslovno, pa bilo to sa ili bez TAG-a. Ti ocito ne vozis autoputem. Da vozis znao bi da bespotrebno nekad na naplatnim kucicama zaglavis i po 15 minuta ako nemas TAG ili ga ne mozes koristiti.
Tagovi da nas zrače , e neće mene zračiti
A cijene koje su? Ili i dalje putevi RS-a vozilo dopustene nosivosti 7.5t naplacuje kao slepera.. koliko su do sad naplatili cestarina svaka kuca je trebala imati petlju za ukljucenje i iskljucenje na auto put
Da se provozas tim putem vidio bi da je, osim kad dijaspora dolazi/odlazi, jako mala freovencija saobracaja tamo.
Zato su im motocikli za razliku od Federacije u nižoj kategoriji što je i skroz uredu obzirom da manje uništavaju kolovoz od četverotočkaša.
Dodik, Nikšić i Čović dogovorili raspodjelu: Oko 80 miliona KM od akciza na gorivo koji pripadaju Federaciji Upravni odbor UIO danas bi trebao prebaciti Republici Srpskoj!
Opa a sve priča kao ne nepredujemo 😂😂😂😂