Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo je smijesno nafta je pojeftinila, ali je sad za nas skuplja posto mi nemamo $$$ dolara,, a kad dolaru opadne vrijednost onda nafta poskupi na svjetskom trzistu pa nasi kukaju kao je barel nafte skup i dizu nam cijene,, kako god za nas je skuplje
Nedavno je zavrseno okupljanje grupe Bilderberg, oni upravljaju svjetskom ekonomijom.Kako se sjecam i 2008 nakon nakon njihovog sastanka cijena nafte je skocila, ako nekog vise zanima o njima, neka pricita na slijedecem linku: http://www.alternativnahistorija.com/AH3.htm Ovi ljudi upravljaju svijetom, kada kazu rat on ce se desiti.Najmocni ljudi, politicari njihove su samo marionete.
pa imate li vi ikakvu redakciju?!?! cijena nafte je pala jer su bogate zemlje, radi rata u libiji i niza drugih razloga koje vam ne mogu objasniti, premal vam je mozak, upumpali jedan dio svojih naftnih rezervi da bi oborili cijenu.. kakav je8eni dolar, kakve trice?
molim vas da ovu vijest proslijedite nasim \"pumparima\"