Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni na zadnjem racunu pise: Fare: 150€ Taxes and charges: 190€
dobrog posla raditi u zavodu za statistiku
Nemaš pojma Fera. Sarajevski aerodrom ne naplaćuje ništa veće dadžbine nego ostali aerodrom ALI većina avio kompanija koja lete za Sarajevo su članovi Star Alliance (Lufthansa, Adria, Austrian, Turkish, Croatian) ili surađuju sa njima (BH Airlines). A monopoli i oligopoli ne doprinosi nižim cjenama kao što je svima poznato. Jedino je Malev izuzetak (član OneWorlda). SkyTeam više uopće nema letova za Sarajevo otkako su i Alitalia i Czech prestali letiti za Sarajevo Inače i GermanWings je u vlasništvu Lufthanse.
Kakvu crnu taksu od 100 eura. Ocigledno si pomjesao kruske i jabuke. Takse naplacauju avio kompanije sa kojima putujes a u to su ukljucene i aerodromske takse koje su 10ak eura. Ja sam ove godine prvi put letio sa ovog aerodroma zato sto su uveli Germanwings za Sarajevo, inace sam prije letio iz Beograda ili Sarajeva. Samo naprijed
vidit cemo ko ce doci ove godine.... bojim se da ce dosta raje zaobici taj let jer aerodrom sarajevo naplacuje taxu papreno po svakom putniku (100 eura) tako da ce dosta raje traziti alternativu ovo ljeto ili nece dolaziti nikako zivi bili pa vidili.