Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blize je iz Trebinja
Letite u Grcku da se grcite, a u Prcanj da se ________ ??
Mogucnosti, mogucnosti...ono "kada na vrbi rodi grozdje" kako nas narod kaze.
Bolje da uspostave za trebinjski aerodrom
Kojih privrednika Grčke hahhahahahha pa oni ne mogu privređivati u sopstvenoj državi
E to!!! Bas nesto razmisljam, trebo bi malo frekventnije do Soluna, skroz sam ga zapostavio, odnosno zaboravio, odnosno.... WTF
Avio linija otprilike na nivou Pjongjang - Chisinau
Banja Luka - Solun preko Trebinja.
Solunski Front ::)
Ko će sad na Solunski front?
Jel ide taj let preko Trebinja
Putnici prezivjeli sa proboja fronta.
OVO LINIJA ZA TURKE
HAHAHAHAHAHAHAHA. Mislio sam da budalaštinu o višegradu kao top evropskoj "kulturnoj" destinaciji,četnici neće moći da nadmaše,a oni me demantovaše nakon 5 dana. Čuj "moguće" uspostavljanje čarter leta bl-solun, samo me interesuje za koga?
Oćel Solunci niamti besplatni promotivni let ? Napominjem Solunci su srpski borci iz prvpg svjetskog rata koji su pobjegli čak u Solun !
@zarijatidubokovic Bogami priznam da su Srbi čekali da pregaze i Turke, strpljivo i istrajno čitavih 500 godina. A ono što pričaju okolo da su Srbi hijene balkana koje se hrane lešinama je čista izmišljotina.
@zarijatidubokovic Ma šta ste vi kopiladi Turska ratovali. Dok su protiv vas bile jedinice Austrougarske sastavljene od čeških & slovačkih homosexualaca tada ste pobjeđivali.Kada je došao BOŠVA tada ste za dva mjeseca trčećim korakom POBJEGLI u grčku za 50 dana HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahah e jeste za Grcke propali ste kao i ona ...
@dobroje sve si to lijepo nabrojao, samo sadasnja Grcka je propala, propala ekonomija, propao turizam, Evropa je ucijenila, svi aerodromi, luke u stranom vlasnistvu, takav je dogovor bio, da Grckoj odobre nove kredite. Zao mi je zbog naroda, narod je taj koji uvijek pati. A prelijepa zemlja, divan narod.