Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MMF, zaista jedna humanistička institucija za brigu o dobrobiti ljudi i planete...
Da,.. vi ste bacali novac iz helikoptera a sad bi da prođete bez inflacije i dizanja kamata. A mi siromašni sad imamo inflaciju a nije bilo poklanjanja novca.
Sad će motke da rade po trafikama. Bez motke nema hljeba!
Vakcine lijek za sve. Evo za ulje: kupis ulja koliko moze pa dodas u njeg vakcinu i ono se umnoži da pojede inflaciju. Ko bi rekao, baš jednostavno
Samo da se štampač ne pokvari i sve je uredu.
Dobio sam leteći panični proljev. 😂 Rukfaš lzn. 😂 😂 😂
Od uvijek se kradja zvala inflacija.Bolje zvuci.
Sasvim logična posljedica njihove politike, jer su naše vlade samo korumpirani poslušnici
Great reset dolazi vec ove godine...sve ce biti digitalno od novca pa dalje...
Ehh u razvijenim drzavama je vec sve digitalno i to odavno i nije se desio nikakav reset.... Digni pogled od Balkana i turbo-folka i vidi kako se zivi u razvijenom svijetu, a ne samo buljiti u kakva auta voze
mi u srbiji imamo bar 50 tona spida da pokrijemo tu inflaciju tako da lagano
Jao, lažna empatija i zabrinutost. Pa dokle ćete praviti show, glumiti da radite za čovječanstvo, a svakih 10 godina u prosjeku napravite veliku krizu i još veću inflaciju svjesno i planski. Zato, pocrkali dabogda.
Limitirajte cijene osnovnih životnih namirnica i sredstava za grijanje koje većina koristi (mislim da su trenutno drva, bilo bi dobro preći na struju jer je imamo viška). Zaboli me Belegija za divljanjem cijena grafičkih kartica, cigareta, mobitela i ostalih nepotrebnih stvari, hrana i ogrijev moraju biti dostupni svima.