Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Lova\" je vec odobrena i prva transa je vec doznacena u septembru
kupuje se socijalni mir ,program razvoja ne postoji iskreno se nadam da nam nece odobriti tu lovu
gdje li će ih naši odvest na \"večeru\" u najjeftinijem balkanskom pokušaju da ništa manje nego ČLANOVE MMF-a impresioniraju \"bogatim menijem\": zeljanica ili burek, pljeskavica ili deset u pola, sogan dolma ili bosanski lonac, pače ili tripice, a za zasladiti baklava ili tufahija, pa još na uho muzika uz dizanje obrva i krivljenje lica ko da ti je konj nagazio na stopalo. još ako se dobro popije (nipošto domaća rakija nego WHISKY, kao oni to nemaju pa da ih opijemo), sutra računamo da će nam gledati kroz prste. posabno ako bude služula kakva sisata konobarica u minjaku do guze
\"Stand-by aranzman odobren kao podrska ekonomskom programu vlasti\" . Neko bi pomislio da imamo nekakav ekonomski program i da se tepare nece u potpunosti potrositi na place drzavnoj administraciji i krpljenje penzijskih fondova. Ne sekirajte se, ostace nesto i za nove audije i pasate, sta da se radi kad svako pola godine izlaze novi modeli, pa se moramo \"dodatno naprezati\" da sve to upratimo.