biznis
98

MI Ovako dodijelila vrijedne nagrade

Sponzorirani članak
Nakon završetka nagradne igre "Svaka Pilka, nova prilika“, te proglašenja dobitnika vrijednih nagrada, Mesna industrija Ovako je ugostila sretne dobitnike, koji su tom prilikom preuzeli najatraktivnije nagrade.

Ključeve nove verzije automobila Passat, nagrade za koju su se borili brojni ljubitelji Pilka proizvoda, je tokom posjete MI Ovako preuzela Alma Salihagić.

"Ovo je velika stvar u današnje vrijeme, osvojiti ovako vrijednu nagradu. Tek sam se udala, i nisam mogla zamilsiti bolji poklon za vjenčanje. Mi jako volimo Pilka proizvode, a meni je najdraža Pilka salama sa maslinama. Zahvaljujem se MI Ovako i sigurno ćemo i dalje koristiti Pilka proizvode.“ Kazala je Alma Salihagić prilikom preuzimanja nagrade.

Hasan Ćatić i Nikola Škulj su dobitnici dva Peugeot skutera, vrijedno putovanje za dvije osobe je osvojio Faris Tutun, dok su novčane nagrade, u vrijednosti od po 1.000 KM na potrošačkoj kartici preuzeli Sulejman Havazović, Muris Karahodžić i Elvedin Tubok. "Prije svega želimo izraziti zahvalnost svim učesnicima nagradne igre koji su nam ukazali svoje povjerenje i koji su svjesni kvaliteta Pilka asortimana. Ono sto me najviše raduje je nevjerovatan broj pisama podrške, crteža najmlađih konzumenata naših proizvoda i sam interaktivni karakter nagradne igre. Izuzetno smo sretni zbog fantastičnog odaziva od strane naših kupaca, što nam daje zadatak da, kao i do sada, plasiramo isključivo najkvalitetnije proizvode i da ostanemo na nivou istaknutih domaćih brendova“, kazala je Emina Džafić, jedna od vlasnica MI Ovako.

Napominejmo da je tokom trajanja nagradne igre MI Ovako uručila više od 1.000 vrijednih nagrada. LCD televizori, Playstation konzole, tableti, fotoaparati, mašine za veš, mašine za suđe, mikrovalne pečnice, sokovnici, friteze, multipraktik uređaji, roštilji i zanimljivi poklon paketi usrećili su ljubitelje Pilka proizvoda širom BiH.

Imena svih dobitnika nagrada pogledajte putem linka.