Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nastave sa povecanjem prometa, citam bice i prosirenje aerodroma, pa za nadati se ozdravljenju ovog segmenta saobracaja
Kakvo je stanje u Trebinju i oni iz godine u godinu samo rekorde obaraju.
Sad direktor Velican sa sinom prelazi u Trebinje,posto mu je SDP izgubio. Kako je sposoban mozda i Trebinjski aerodrom ojaca.
Nego da te pitam kakve to veze ima s ovom temom Air Srbija i Bg ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šteta što i da nastavi ovakvim rastom vrlo brzo bi dosegao svoje fizičke limite.
Ako procitas aerodromski magazin za novembar, onda mozes pronaci informacije da se od 2015. godine aerodorm prosiruje: otvara se terminal 1 za low coast, gradi se nova zgrada, sire se rulne staze a 2016. godine se siri i renovira cijela pista. Kapacitet prometa ce iznositi onda 2 miliona putnika.