Na poziv Ljube Bešlića i građana
0
McDonald's u Mostaru od jutros ponovno otvoren
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je muzej u pitanju bio, ne bi ga otvorili ponovo 100%
Roger: Hello, is that Ljubo? Ljubo: Jes, jes. Huz det? Roger: McDonald's manager for incidenmts and problems (blackmail hunter) Ljubo: Nooo, no. No problem. Its samting i dont no. I solv dis. Iz ok Roger: You are smart guy ;) Ljubo: Jes, jes...Ok. Domagoj: Ko je to bijo? Ljubo: Otvaraj McDonald's i zaboravi na reket! Domagoj: Ko je taj ko se pravi pamitan? Ljubo: Veliki igrači su saznali za naše reketarenje i odsad dosta!!! Domagoj: To drži muslić, to triba samo reketat! Ljubo: To drže ameri, hoćeš da nam i ovo što imamo otmu? Domagoj: Sve ću ja to... Ljubo: Ajd razguli. Ne ćaćkaj mećku! Domagoj: Zovi šefe kad bude opet tribalo probleme pravit Ljubo: Hoću, hoću...McDonald's ne diraj...idi sad Domagoj: Mogul barem turiste plašit na granici sa Istočnom stranom Ljubo: Može, može...idi sad Ljubo: Josipe, piši dopise i izvinjenja! Josip: Za šta šefe? Ljubo: McDonald's Josip: Ali? Ljubo: Samo piši i ne prilčaj.... Josip: Ok šefe!
Citajuci ove komentare o navodnoj necistoci McDonaldsa (iako nisam uopste ljubitelj brze hrane) moram ipak doticne upitati, sta misle koliko ima bakterija na onim "domacim" limenim tanjirima za pite i cevape, koji se uglavnom operu hladno vodom ili najcesce obrisu krpom, kojim se ciste i stolovi, i sudoperi, i sankovi, a rukama se diraju i pare i svasta jos nesto. Nek vam je u slast "domaci tanjur"!
OK sto nas McDonald's potkrada ali sto nas sad i truju bakerijama u salatama i prilozima od salata malo je rec PZNJA: Ne jedite u navedenom hrana je zarazena!!
SAMO DA ZNATE LJUDI U NOVOOTVORENOM FIS-U ROVE NA IZLAZU TAKO DA AKO STE SPREMNI NA PONIŽENJE KAO JA DANAS IZVOLITE. UŠAO SAMO DA POGLEDAM KAKO, ŠTA IMA, NISAM NIŠTA KUPIO I PONIŽENJE OD PAPAKA ! MORAO SAM OVO NAPISATI I PISAĆU SVUGDJE, JER BEZVEZE NEKOGA ROVINJATI JE PRAVI PAPANLUK !
vjerujem ti na rijec, ipak si iz prasice izasao ...
Skutorski fasizam i istocnomostarski baliluk na stranu, ali meni nikako nije jasno ko pored cevapa, pita, pljeskavica, corbi, ribe i ostalih specijaliteta ide jesti u ovaj McDonald's. Mislim neka ih, nek' rade, ali stvarno mi nije jasno.
Škutor je gazda Mepas Malla i on je lobirao da McDonalds dođe u Mostar. Sad škutporski gradonačelnik moli da ponovno otvore. A vi jučer po škutorima pljujete. Mogu škutori puno toga dobrog napraviti.
Bolja je Žikina pljeskavica od hamburgera milijun puta ali Srbi nisu Ameri!
U Moataru je izgleda samo siguran gradjanin koji je kucni prijatelj sa gradonacelnikom
bevanda je isprdak za radoncica on mu je ikebana sto viri iz guzice
radoncic,odnosno vlasnik mcd vam je lupio samar i pokazao ko je gazda u drzavi bosni i hercegovini hrvati muslimani srbi tisina stigo je sandaklija.
hoces ga uzet Mekdonaldsu MALO SUTRA PAPCI JADNI.
poruka mc-direktorima ,spremite kes eto nas nocas
hrvatski gradonačelnici željni Mc"a pa se zato i otvara!
Mostar je grad svih njegovih stanovnika, kao i svaki drugi grad, naselje, selo!
Sine reci mamici da cu sutra uplatiti alimentaciju za tebe nisam stigao danas NEDELJA... Pozdravi majku i reci da je jos voli Murat iz seher Saraj'va