Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A plate radnicima???? Treba biti uspješan i odgovoran poslodavac...😉
Da bi bili prihvacen partner u EU, moraju se ispuniti uslovi a jedan od uslova je radno vrijeme 8 sati i prosjecna plata na nivou drzave! Svaka cast AS holdingu!
Tako je, ovi Bosancerosi bogata si gladni i žedni para a radnik gladuje. Ovaj alibaba vjerovatno radi za njih pa je ovakav komentar ostavio.
Plata 500 KM od toga 300 KM u BONOVIMA
plata 600 km
Zbog njihovog takmicenja ko ce biti bogatiji mi cemo svi na minimalcu zavrsiti. Stici ce i njih Bozija kazna !!!
Ako cemo pricati o ekonomiji i cijenama, vi u vecini lsucajeva placate pola za proizvod pola za marketing, eno nutellu reklamiraju svjetske licnosti, reklame Bog zna koliko su, a maza sponzorise post na fb i instagramu i to je to, eventualno ponekad na tv programu reklama bude, nutela jeftinija za pola marke bila u vrijeme kad su lansirali mazu, a ako bismo uzeli cijenu nutele u eu, dobili smo da je jeftinija vjerovatno za marku, dvije i vise...
Banda, a ovaj Hrvic prava seoska varalica i kompleksas koji se samo slika i placa lazne afirmativne clanke po medijima. Inace, ko je s njima radio zna o kakvoj sorti varalica se radi.
kod ovih je sve skuplje nego uvozno od Maze, Vode, Sokova itd cokolade im pakovane u obicnom najlonu a skuplje od Milke
"Put AS Holdinga zvuči poput priča iz slikovnica" - Kakve je to slikovnice autor citao?
Svaku kompaniju koju su uzeli pokvarili su kvalitet proizvoda pocevsi od naseg Klasa. FUJ, zinula im guzica na sve zivo
Tešanjske varalice i izrabljivači, ni jedan osim Klasovih proizvoda im ne valja, sta god su uzeli pokvarili su.