Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmimo da je mjesecna plata pilota Lufhanse je cca 20 milja €. Povecanje od 3,7 % u narednih pet godina na taj iznos je 740 €. Ako bi im plata progresivno rasla svake godine, to bi znacilo godisnje povecanje od malo ispod 150 €. Ovako na prvu ne izgleda mnogo, ali kada se uzme broj pilota, nije bezazleno
jel moguce da se vise isplati gubiti desetine miliona dnevno, vise puta godisnje, nego im dati tu povisicu? Niko nije strajkao u ovom avioprevozu koliko lufthansini piloti, nije mi jasno kako se kompaniji isplati uopste dovest u takvu poziciju.
Sve ce to Turkish Airlines prevesti u pola cijene.
@Eminsamo bijeda i servi koriste usluge turaka
opet se javljam ovdje u komentare da mi pomognete, naime, imam nevjerovatne gasove, rigam na sve strane, umalo da se userprdnem od silnih gasova ali sam nekako uspijo da se zaustavim prije izliva u gace. sta da radim, ne pomaze ni sarajevski kiseljak?
ubij se
ma jebat ih i njihove vize