Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ste u ratu mogli prohu jesti, možete i sada. A šta biste vi, konstitutivni narodi? Hoćete mesa? Vidi ti njih što su se osilili...
Nama ni iz dzepa, ni u dzep. Mi cemo i onako jesti 30 godina zamrznuto meso iz Brazila, Argentine……Jos kad ga raja iz Visokog “osusi”, prste da polizes.
Haj ne lupajte Ionako se 90% kukuruza uveze iz Srbije i Mađarske, a on je berzanska roba. Ovi naši nisu nikad diktirali ni cijenu ni ništa, ionako prošle godine kada su mogli dobro zaraditi na kukuruzu, to nisu znali.
Nije to samo kod nas globalno usjevi su losi.Tri godine losih usijeva izaziva rat dokazano.Toliko se podcjenjuje poljoprivreda i ne daje joj se znacaj velik a radi usijeva bukvalno se ratuje.To kad zakaze automatski rastu cijene svega i nestaje proizvoda na trzistu i nastaje haos.
Ja vam kazem jesti cete krompir.
Jesenja sjetva? Vjerovatno si mislio jesenja zetva al tebi je to sigurno isto
Sve ove što se tješe i nadaju da će ih spasiti uvoz hrane, i što pljuju po poljoprivrednicima i zgražavaju se da npr krompir košta 1,50 KM/kg moram razočarati: NEMA DOVOLJNO NI ŽITA NI MESA NI POVRĆA NA SVJEZSKOJ BERZI! A fabrike gnojiva za poljoprivredu se skoro redom zatvaraju, jer im je zbog porasta cijena struje i gasa nerentabilna proizvodnja.
Uzgajat ćete vi uskoro kukuruz u stanu u saksijama, stoko podivljala, jer ne znate da cijenite proizvodnju hrane, i uz mobitele od 1.000 KM i lažne gucci stvari od 500 KM na sebi se tobože zgražavate što npr luk košta 2 KM/kg! Koji tupavi idioti! Zato planeta i jeste u khhurccu, jer ste zaboravili da je hrana glavna, a da je sve drugo sporedno, marvo razmažena
Bravo.
Krmetina i Rakija, to je hrana i pice četnika !
lazete sve, svega ima, kod mene krompir rodio ko nikad prije
Da li to Znaci da CE cijena, usljed lose kvaliteta mesa, BITI NIZA???
Isto tako porast broja komentara komaraca će značajno uticati na rad termoelektrane.
Kad treba formirati ministarstvo poljoprivrede na državnom nivou, ne daju iz RS. Sad bojkotuju rad državnih institucija a htjeli bi pomoć od države. Pa mislim da nema smisla.Eto vam srpska i Dodik nek vam pomažu.
Nama ni iz dzepa, ni u dzep. Mi cemo i onako jesti 30 godina zamrznuto meso iz Brazila, Argentine……Jos kad ga raja iz Visokog “osusi”, prste da polizes.
Anketa: Da li si pojeo/pojela neku domacu sortu kukuruza u zadnjih 30g? Recimo da Ga kuhanog smazes ...idel niz grlo?? Jel ima shmek , miris ukus?? Lajk da jesi, dislike da nisi.
Zao mi je sto se mnogi ni ne sjecaju okusa i mirisa, niti su imali prilike da degustiraju voce , povrce i zitarice.Nema sjemenAa vshE :((( ko jamio, jamio.
Lažu, svaku godinu je ista priča da dobiju veće poticaje
Svinjetina je pogana, nema veze
Svinjetina je za prste olizati, a tek prasići. To što je vama pogana jedna životinja, a sve ostale nisu je…
I onako uvozimo meso iz Madjarske unaci nema promjene u kvalitetu
ima fileti, 10 maraka kila
Cuj 10 gdje Oko mene sve 11 i vise