Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logosoft je u vlasnistvu mTela, a mTel u vlasnistvu telekoma Srbije. Price o domacoj kompaniji su umrle kad je Telibecirevic prodao firmu.
35% domaca kompanija nije kao Telemah 100% uvoz :) heheheheh
Treba im sada zabraniti bilo kakve aktivnosti širenja. Ja ću se lično potruditi da izađ iz mog ulaza, kao što se vlasti genocidne tvorevine trude da nijedna firma iz FBiH ne dobije nikakav posao. Pretpostvaljma da će uskoro naslijediti najezda kadra iz Istočnog Sarajeva. Svak ko ima M:tel broj iz FBiH jednak je maloumniku u Jagomiru.
Korisnik sam Logosofta vec tri godine sve naj za kompaniju nisu kao pojedini
@Tvrd_ko_u_Tvrtka Pričaj ti šta hoćeš, M-Tel ove godine jači od BHT. Konačno je bahaćenje i uhljebljavanje došlo na naplatu. Mogli su iz BHT-a šta su htjeli, ali evo dokle su dogurali.
Tvrtka kume, ja ne znam kad će telekom imati nešto ovakvo http://i.imgur.com/IWw7umu.png Ne gledam ja brate moj čija je kompanija, ja gledam da je mojoj guzici ćejf ;)
To je odnedavno u vlasnistvu m tela. Stoga, dalje od mene. Kao i telemach
Ma drz se telekoma okano,kad te deru nek te deru tvoji jelde,a usput hrani stranacke guzice.Ja ne ja,hvala lijepo.Kad nekad ociste tu firmu od uhljebljenih stranackih jadova,i svog moguceg sljama,mozda razmislim da predjem kod njih,tj da im se vratim....
SBB@ samo korisnik za informaciju
Vidi vidii telemahovaca sto im je krivo :) Koliko je Logosoft napredniji od samog pocetka digitalni su dok telemah analogni ako hoces digitalnu uvale ti paket D3 i jos si ogranicen sa paketima dok Logosoft nudi odma preko 170 kanala tek su sada napravili pakete ali sa mobilnim telefonima kada cete to docekatii od telemaha :) hehehehehehehe
ako nekog hvališ ili kudiš moraš imati i neke informacije, pa evo, logosoft samo forsira Novo sarajevo i Novi Grad gdje je gustina kolektivnog stanovanja najgušća i gdje im je najisplativije. Za razliku od nijh Telemash ili bivši Cabel Net je izlazio u susret građanima u ostalim dijelovima, koji za tvoj logosoft ne ispunjavaju "uslove". Baš me briga za obje firme, ali to je prava istina!
joj jes je stisno na slici 2
Da ne pobjegne :)
sisu joj je dislocirao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Logosoft je bar domaca kompanija
sviđaju mi se njihovi paketi usluga ,ali nisu mi dostupni ... do tad ,telemach ftw :)
Zna li neko kad ce,i da li ce telemah uzeti vise hs?Ovaj hs se vise durat nemere!
kod mene hs radi savršeno, i da se pitam ne bih se mijenjao za telemach? kakav problem imaš?
ludwig cuo sam nedavno , u aprilu ili maju o.g .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
šire se ko epidemija :O
Taj isti Logosoft kopa po Dobrinji bez icijeg znanja. Pa barem da sredi to sto prokopa, nego ulica izgleda ko kaskada!!
za informaciju logosoft davno iskopao svoj poao zavrsio onako kako je i nasao majmune raspitaj se maloo pa onda komentarisi
samo je problem sto su sve sd kanali....mada je ponuda dobra.
Idemo se logosoftovat'
Svaka im čast kad još opstaju.
Mtel ih kupio, zato su i opstali. ;)
Pravno lice: M-tel 65% udjela Fizičko lice: F.Telibecirovic 35% udjela Direktor ostaje Faruk, ali finansije drzi Zana Cubrilovic ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)