Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo strpljenja. Miletu će njegovi s vremenom dohakati.
Kako li ce na ovo reagovati iz glavnog grada Republike Sumske Blizu Laktasa,bivsa Banja Luka.
hebote, ovi gori od nasih maljavih ....
evo 1 km za celu r. sumsku .... ali bez vlaha i karavlaha ...
toooo Dodik, samo na radar lavovima, da te cupaju gdje god stignu, trebo si otvoriti sada jos jednu rafineriju, i potraziti raspad Bosne opet, to jest jedng najstarijeg Evropskog plemena :D hahaha. Dodik je dobar Bosanceros ubaceni, hvala.
Kako jedne prilike brat Dalton rece, niko bolje ne rusi genocidnu nego duduk
Eto vam stanovnici \"boljeg dijela BiH\", tzv. R Sumske. Ponosili ste se prodajom te nase zajednicke kompanije \"braci Rusima\" a sad mozete vidjeti na djelu kako vam ga \"braca\" trpaju odozada. Mislim da nece dugo proci prije nego prodaju kompaniju ili je daju u stecaj..
Da nema Laktasenka, trebalo bi ga izmisliti. Belzebubova zemlja ili tzv. \"bolji dio BiH\" pod njim je postao najobicniji balon od sapunice (to nije poslo cak ni SDS-u od ruke) koji se se svakog trenutka pretvoriti u jedno obicno pfff, tj. nista.