Samo najbolje za vlasnike
133

Kvalitet i inovativnost novih apartmana na Bjelašnici nose pečat Španije, pogledajte unutrašnjost

Marigona Sun&Snow apartmani
Marigona Sun&Snow apartmani
Posljednjih godina sve češće imamo priliku vidjeti nove hotele, komplekse i apartmane na okolnim planinama, čiji su kapaciteti, zahvaljujući prirodnom okruženju, gotovo uvijek popunjeni. Međutim, neki se po svojoj kvaliteti i funkcionalnosti, ističu od ostalih, nudeći samo najbolje od sebe.

Ukoliko ste ikada imali dodirnih tačaka sa opremanjem doma, ali i općenito keramikom ili sanitarijama, morali ste čuti za španski brend Porcelanosa.

Ovu grupaciju, magazin Financial Times uvrstio je na listu najprestižnijih svjetskih kompanija, dok su je studenti iz Španije izabrali za najpoželjniju kompaniju u kojoj bi željeli raditi nakon školovanja, a tako je zbog njene decenijama duge tradicije i neprevaziđenog dizajna. Sada, u plodovima njihovog rada mogu uživati i vlasnici najnovijih apartmana koji se nalaze na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.

Marigona Sun&Snow apartmani
Marigona Sun&Snow apartmani

Ako ste od onih koji su u potrazi za savršenim i vrhunski opremljenim domom, a koji se pritom nalazi na mirnoj lokaciji i u prirodnom okruženju, onda se nalazite na pravom mjestu.

Svega 36 kilometara od Sarajeva, sa desne strane od ulaza u poznatu zonu Babin dol na Bjelašnici, smješteni su Marigona Sun&Snow apartmani.

Marigona Sun&Snow apartmani
Marigona Sun&Snow apartmani

Riječ je o dvije apartmanske zgrade, ali ne onakve s kojima mislite da ste se do danas već susretali. Naime, naspram 14 istih ovakvih objekata u kompleksu, Marigona apartmani izdvajaju se po vrhunskoj kvaliteti i dizajnu. U njihovom opremanju korišteni su materijali kvalitetniji za nekoliko nivoa od ostalih koji se upotrebljavaju za zgrade ovakvog tipa, ali i inače na tržištu, čemu je znatno doprinijelo partnerstvo sa Porcelanosom.

Ovaj brend prepoznao je apartmane na Bjelašnici kao projekat koji je u skladu sa njihovim konceptom te mu udahno svoj prepoznatljiv duh, direktno iz Španije. Stanove krase luksuzan i funkcionalan izgled, dok je njihov kvalitet podignut na najviši nivo.

Marigona Sun&Snow apartmani
Marigona Sun&Snow apartmani

Enterijeri Marigona Bjelašnica apartmana u cijelosti su opremljeni Porcelanosa parketima, keramikom i sanitarijama, a pažnja je, može se zaključiti i po samim fotografijama, bila usmjerena i na najsitnije detalje. Upravo kako bi bili sigurni da će oprema u stanovima - naročito u kupatilima, koja dolaze potpuno opremljena - u potpunosti odgovoriti na očekivanja budućih vlasnika i oduševiti ih, je i izabran brend koji uživa najviši ugled u svijetu.

Marigona Sun&Snow apartmani
Marigona Sun&Snow apartmani

Inače, Marigona Sun&Snow zgrade imaju ukupno 62 moderna apartmana, površine od 34 metra kvadratnih do 85 metara kvadratnih te 28 garažnih mjesta. Finalni radovi na jednoj od njih gotovi su ovoga mjeseca te će u skorom roku primiti prve stanare, dok bi druga trebala biti gotova do kraja godine. Zgrade također posjeduju i 22 vanjska parking mjesta na jedinstvenoj lokaciji platoa Bukova Ravan, koja je prepoznatljiva kao jedan od najljepših lokaliteta na Bjelašnici za uživanje u svim planinskim sadržajima.

Marigona Sun&Snow apartmani
Marigona Sun&Snow apartmani

Apartmani se nalaze u sklopu Poslovno-sportskog centra Trnovo uz saobraćajnicu, što znači da su idealno povezani sa ključnim lokacijama centra, ali i ostatkom sadržaja ove planine uz privatnost pozicije zgrada sa odličnim pogledom.

Ukoliko izaberete Marigona apartmane kao svoj novi dom, Bjelašnica, njene prostrane doline, šetnice, ali i terenski predjeli, skijaške i sankašne staze, biti će vam nadohvat ruke. Sigurno je da ćete ovdje uživati u bogatstvu, miru i okruženju jedne od najljepših bh. planina, koji će ispuniti vašu dušu. Cijeli ambijent idealan je za ljubitelje prirode i one kojima je potreban mir.

Više informacija o samim Marigona Bjelašnica Sun&Snow apartmanima možete dobiti putem broja telefona +387 62 302 303 te mail adrese [email protected]

Posjetite Marigona zgrade i putem web stranice, ali i društvenih mreža Facebook i Instagram.