biznis
0

Krediti bez jamaca u Central Profit Banci i HVB Banci

NINA
Članice HVB Grupe, Central Profit Banka i HVB Banka, plasiraju novi proizvod na tržišta - kredite bez jamaca, od 2. marta 2004.

Od marta 2004. BiH će moći dobiti kredit bez jamaca do 7.000 KM u poslovnicama Central Profit Banke i HVB Banke - bankama članicama HVB Grupe. Jedini uvjet tog kredita jest da podnosilac zahtjeva ima redovna mjesečna primanja. Visina mjesečnog obroka može iznositi do jedne polovine redovnog mjesečnog primanja.

Zamjenik generalnog direktora Central Profit Banke Alfred Fusselberger je kazao da je to prvi zajednički proizvod tih dviju banaka.

"Zadovoljstvo nam je da smo ponudili kredite bez jamaca građanima BiH jer smo spoznali da su nedostajali bh. tržištu. To je ujedno i prvi zajednički proizvod Central Profit Banke i HVB Banke i drago nam je da i djelima potvrđujemo da zajedno možemo više", kazao je Fusselberger.

Zamjenik direktora HVB Banke Ulrich Kromer je dodao da je taj proizvod kreiran u suradnji s Merkur osiguranjem, osiguravajućom kućom koja ima tradiciju dugu 205 godina, te da je životno osiguranje uključeno u novi proizvod.

Generalni direktor Merkur osiguranja Stjepan Šaubert je kazao da suradnja te osiguravajuće kuće i dviju banaka počinje tim novim produktom te da će se ubuduće raditi na razvoju novih proizvoda koji će imati dodatne pozitivne učinke za korisnike usluga banaka i osiguranja.

"Sretni smo što smo partner Central Profit Banke i HVB Banke u plasmanu ovog inovativnog proizvoda bh. tržištu. Ponuda osiguranja bankarskog kredita policom životnog osiguranja je moderan oblik povezanosti ova dva financijska sektora i idealan je proizvod za korisnike kredita”, kazao je Šaubert.

"Sad sve mogu sam" je slogan marketinške kampanje tog novog proizvoda, koja počinje od ponedjeljka, 1. marta 2004., kada će biti otvorene i informativne telefonske linije za sve informacije o proizvodu na broj 030540540.