biznis
0

Krajem maja u Beču sajam nekretnina "Real Vienna"

FENA
Privredna komora Kantona Sarajevo i austrijska kompanija "Epmedia" organizovale su danas u Sarajevu prezentaciju sajma "Real Vienna" koji je fokusiran na poslovanje s nekretninama i ulaganje u projekte u zemljama centralne i jugoistočne Evrope.

Sajam će biti održan u Beču od 27. do 29. maja, a koncipiran je na način da gradovi, države, regije, kantoni, općine i drugi prezentiraju projekte za koje traže investitore, ali se predstavljaju i firme koje se bave svim sektorima poslovanja u nekretninama.

U Beču im se pruža prilika neposrednog kontakta s međunarodnim investitorima i arhitektima te uspostavljanje mreže za buduću suradnju, istakli su predstavnici firme "Epmedia" koja ima ekskluzivno pravo za promociju sajma nekretnina "Rela Vienna".

Kompanija "Epmedia" specijalizirana je za marketing nekretninama. Smatrajući da na bh. tržištu postoji značajna ponuda nekretnina koje su izgrađene ili je u planu gradnja te da s druge strane postoji interes austrijskih investitora za ulazak na bh. tržište. Kompanija "Epmedia" je otvorila predstavništvo sa sjedištem u Sarajevu kako bi uvezala ova dva tržišta.

U okviru sajma "Real Vienna" održavaju se i brojne prateće manifestacije, predavanja, simpozij arhitekture, susreti poslovnih ljudi, večeri izlagača i direktora i dr.