Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se ulizati Srbiji, pa zato ovi nasi nece da priznaju Kosovo...
Problem Bosnjaka sa srbima je to sto Bosnjaci ne znaju da mrze jako i oprastaju svima sta god da im se uradi i zbog toga se nikad necete rijesiti problema - srba, da bi se sa srbima izaslo na kraj morate da ih mrzite puno vise nego oni vas a vjerujte da je najteze nadmasit srpsku mrznju prema svima
pametno-ko da ste mene pitali.....jos im treba vise uvesti-svima.
nezavisno kosovo kao i republika srpska, srecno poturice
pošteno
Tako i treba, tako se to radi... Oko za oko, zub za zub!
Da da Bog pa sto prije da priznamo R.Kosovo S.R.B.I ODJE.BITE
slazem se sa mimozom i kosovarima. samo mi je zao sto ponovo zbog chetnichkih problema drzava bosna i hercegovina ispasta ni kriva ni duzna, ali neka, nece ni to zauvijek trajati.
srbi smrde..
Narode, ovo sam skonto.Kosovo je prava država pa tako i prava zaštita svojih proizvoda.Neznam zbog čega naši političari neče da priznaju Kosovo. Neda Dodik, reči će.Da li su se ikada zapitali šta to Dodik radi po Rusiji,Srbiji,Kini ne pitajući državu BIH.Kosovo je priznalo pola svijeta a Dodik im se nije mogao suprotstaviti.Priznajte Kosovo i carine neče biti.
Siptarka se zove Mimoza i ona ce nama pricati o korovu