Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome Uber! Sve što ukine sarajevske, bahatae i gladne taksiste ima moju podršku!
Prije ćeš ukinuti RS nego ovu Sarajevsku TAXI mafiju.
Ljubljana i Zagreb milionski gradovi?! Sjedi dole, 1 iz geografije, Bože, kakvi sve oligorfreni imaju pristup interentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad sam išo sijo grah trešnju, a pete mi ispucale i moram siporeks sad uzet oribat ovo, jer jbg saće se počet japanke nosat pa da narod ne vidi, nek narod misli da sam gospodin čojk.
55@ bolesniče mučeniče postavi se 1 komentar, ovako se dešava kad seljak dobije računar ili android
sarajevski taksisti ne brinite, nece uber kod nas, zna se zasto. auta bi ostala bez tockova, a vatrogasci bi imali pune ruke posla.
slabo da ce ovo doci ikad u bosnu, nismo mi njima zanimljivo trziste, neki evropski grad ili americki ima vise ljudi nego cijela bosna. uber je banovan u dosta zemalja vozaci nisu registrovani legalno, a i ovi nasi domaci taxisti bi poludili odma blokirali ceste, strajkovali itd..
sta je ovaj uber ne kontam
tramvaj
Jebo mu Mirso 449 mater u suuupak
kakav uber u bih? ovdje mi uvozimo vehbose i kandaharsku muziku.
A nama bi dobro dosao jedan Lidl.
kolko je U hemti.. a sto se tice Beograda ko je jednom prosao kroz njega reko bi da ima 6 a ne tri mio stanovnika, po svim odlikama jedina prava metrolola u exYu. Porediti ga sa ZG i SA je u najmanju ruku smijesno
beograd je predivan grad, treba otici i obici sve, a bogradjani su super raja.
Bojim se da je Hrvatska jedina država gdje ovo neće uspjeti, previše smo mi sociofobična nacija za takvo dijeljenje prijevoza...
Ne pričaj ako se ne razumiješ, Uber je blokiran u desetinama zapadnih zemalja, dijelovima USA, Njemačke i UK te u skoro cijeloj Australiji ;)
Kakvo dijeljenje? Ovo je divlji taksi, nista drugo. Samo po kulturnim zemljama nisu svjesni da to tako moze pa im je novotarija.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kao i u svemu ostalom , BiH je opet zaobiđena u širokom luku .... možda bude za 38 godina i kod nas :)
boli me i za rvasku i svbiju
hebace nasi takstisti huberu majku
neka dodju ako treba i taxisti iz bangladesa samo da sklone one lopove sa aerodroma(ima i postenih,nisu svi bagra).isto vrijedi i za telekom.minuta razgovora iz metkovica prema evropi 10ct,minuta razgovora iz capljine 1 ?
Usput..nelegalna mafija..zabranjena u Deutschland und die Schweiz..toliko..vozdra..!!
Usput..nelegalna mafija..zabranjena u Deutschland und die Schweiz..toliko..vozdra..!!