Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic prica o obrazovanju, a za tri mjeseca zavrsio citav studij na DIF-u
......koje lopovčine.....sve su pokrali, ostala još samo zbornica....
SaDIF je centralno kvislinškokriminalno i terorističko leglo u KaSa i šire.
njihov bezobrazluk nema granica. ono je u stanju sebe gledati u ogledalu i lagati.
"Sarajevski student" Konaković. Možemo se rugati i izrugivati, ali ovo su rezultati posljednjih opštih izbora. Svi se snebivamo kad vidimo ko nam sve drži govore, ali tako smo izabrali i tako smo htjeli. Valjda ćemo se jednom opametiti, inače će nas početi liječiti doktori iz večernjih škola.
Ovo je nosta drugo do izrugivanje svima koji su godine proveli studirajuci i učeći za ispite, te časno došli do svojih diploma...
vidi mu osmijeha, jel to od cize ili ga dalija dobro "svuce" svako jutro
nije jedini ministar sa difom u poznim godinama
Dotični gospodin na ovom panelu prosto proširenu rečenicu nije znao sastaviti, sreca pa su imali velike ekrane pa je mogao čitati .Međutim kako mu je neko drugi sastavio prezentaciju i pročitati istu je bio problem. Žalosno
joj ubleha, joj izjava... ovo vise da covjek place kakve se sve ovdje gluposti nalupetaju. Jad i tuga. Juce smo trebali bit ko Svicarska, danas mozemo bit centar obrazovanja, sutra ce neko bubnut o necem drugom... I onda ce Radeljas zasjest u fotelju negdje i vratit nas u realnost nase drzave.
Hocemo li to postati tako sto predsjednik predsjednika studentskog parlamenta ne poznaje rijec tolerancija i multikulturalnost, ne poznaje i ne priznaje drugacije od sebe? Aferim, al ce to biti znanje. Ima da nam svi zavide.
Ko krese Daliju dok je Dino na strazi?
hoću kući
kad ti neko ko sto je ovaj pocne soliti pamet, kakvo li ti obrazovanje imas
Onoga trenutka kada se ovaj narod obrazuje, tada dominacija SDA i nacionalnih stranaka prestaje. Tako da nista od obrazovanja :-)
moze ako nam turska nastavi slati one "perspektivne" kurde-studente ovdje i ako prosirimo kapacitete FPN-a, Prava i Ekonomije
Hocu povratit kad vidim ovu futu futavu od Konakovica i onu njegovu zirafu s AlKadire TV.
Ma blago nama Dino.Koliko si ti svoje djece odškolovao.Nesreca je to što ljudi koji nisu postigli nikakav uspjeh na porodicom nivou imaju ikakav uticati na politiku i obrazovanje.
jel to ti hos reci da Dino nemoze napravit.. ma bjezi kod Dine kad bude bice trojke garant
bih moze ovo biti centar svijeta bih mze bit lider u regiji 20 godina slusamo ovu suplju i gdje smo sada ?
Primjer zemlje koja je pokrenula ekonomski napredak i razvoj na prirodnim resursima i obrazovanju je i Kraljevina Saudijska Arabija. Abdullah Almojel, predsjednik Globalne dimenzije za obrazovanje i osposobljavanje i bivši zamjenik ministra za visoko obrazovanje, naglasio je da su "studenti sjeme ekonomskog rada" svake zemlje. Znači, dotični smrad je na BBI panelu ustvrdio da "Sarajevo može postati međunarodno obrazovno središte terorista".