Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra inicijativa, samo od aplikacija za Windows phone se neće hljeba najesti :). Microsoft će kad tad shvatiti da je WP promašaj kao i Explorer, nije da su loši telefoni ili nešto međutim jednostano ih Android pojede, i kako trenutno stvari stoje, tako će i biti dok ne izmisle nešto konkretnije.
Isprobaj WP, pa komentariši. :) Nisi ni svjestan koliko je bolji, brži, sigurniji i efikasniji od Androida.
Ma to je totalno nebitno, šta vam je :D Jedini razlog što su nabavljeni Microsoftovi umjesto smartphonea sa Android OS je to što država/univerzitet/fakultet imaju ugovor s Microsoftom. Programiranje (osim za ove što uče preko web tutorijala ili bitcampova pa ni ne znaju ništa osim onog što im se pokaže) svih pa i iOS je preko 90% isto.
ko je u rukama imo 1520 taj zna sta je pametni telefon 🔟
Sad trebate napravit kopiju pa podijelit...
ocekujem akciju inspekcije u kontroli koristenja legalnih windows-a nema svrhe da pisem softwarea, jer im se zivo jbe za ostale, osim za microsoft akcije
Kad ih niko neće, evo vam ih džaba :D
Napravite mi aplikaciju mi telefon ne trosi kredit.