Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene čestitke sretnim dobitnicima ovih prekrasnih automobila i ostalih nagrada. Zagarantirana Njemačka kvaliteta. Meni je ovakav jedan, iskliznuo za dlaku ;) Ono što mi je bilo jako upadno, zanimljivo, čudno, u neku ruku, utješno ali i razočaravajuće je to da nijedna od nagrada nije otišla u Mostar. U 3 poslovnice "igralo se ko ludo", a u pet krugova, Mostar se nigdje nepojavljuje. Pitam se: Zar smo toliko nesretni u igrama na sreću? Ili nedaj Bože prokleti!? Ili na stvarno toliko ne vole?
joj, a ja zaboravio poslati SMS. Doduse nisam nista ni kupio u DM-u. :D Al fine su nagrade malo je reci.
neka im je sa srecom, iskreno zavidim im, ja sam dok je trajala nagradna igra u DM-u dok je bila nagradna igra kupovao sta mi treba i ne treba, slao sa svog broja, zeninog i sa brojeva od roditelja, svaki krug smo imali 4 broja u igri, ali sipak. A jesam vala i mastao, kontam joooj da hoce leci golf, pa ga prodam, vratim nesto kredita sto imam, pocastim roditelje, odem bar jednom ko covjek na more... al nije mi se dalo :(
...kako je to divno dobiti goljf džabe, pa ga prodati i kupiti neko normalno auto, da se muž i žena mu sa djecom ne brukaju kad ih rodbina vidi u "das autu"...! ;))
@kupo Za bosanske uslove života golf je i više nego normalno auto zato ne prdi. Da neće možda Ladu kupiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eeee kad bi ja nešto dobio iiiiiiiiiiiiii
zvanično nudim lovu za ovg golfa. plaćam 80% vrijednosti istog u salonu. isplata na ruke odmah
izabrali 4 zenke i jednog muskarca. Pa dragi ljudi,mi njih vozamo a ne one nas