Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel bilo putnika osim ovih izletnika?
Ma hajde i oni su jedna vrsta putnika. :-)
@smiling jesu, istina je
konacno direktna opcija za Amsterdam
"operacije letenja"
Sretno, operacija kao da imamo 200 aviona
Svim zainteresiranim bih dao dozvole za letenje,ali samo pod uslovom da linije odrzavaju najmanje 5 godina,a ne da se kao do sad pravi cirkus:Od aerodroma,grada Sarajeva i kompletne BiH.
BH airlines je 2009 g. imao letove za Frankfurt iz Tuzle.u nekoliko navrata su imali samo 1 putnika. I ti bi neko natjero da tako leti 5 godina? BH kompanije moraju shvatiti da mogu uspjeti jedino kao "feeder", znaci code share sa vecom kompanijom koja leti prekookeanske letove,na taj nacin ce imati putnike tokom cijele godine
Ne zna se koji je gori - http://spijun.org/?p=3044
hahaha... dobar naslov. desant na drvar :D
Stvarno nikada necu mentalitet mojih Balkanaca shvatiti... Bolji vam madjarski Wizz Air nego DOMACI i NOVI BWA??? Tuzno i zalosno
wizz air digo cijene za juni/juli iz Svedske za Tuzlu,nisu vise uopste jeftini,osim mozda kad je mrtva sezona..
Sarajevo - Bec - Svedska: cijena karte 230€ u sred sezone sa Austrianom. Wizz Air povratna karta + KOFER je skuplje nego iz (za neke) skupog Sarajeva i to premium prevoznicima poput Lufthanse i Austriana. Wizz Air je samo jeftin VAN SEZONE (ko to putuje ustvari u februaru i martu od dijaspore?), ali u sezoni cijene prelaze DRASTICNO ostale prevoznike. Imam dobrog prijatelja iz Augsburga iz Njemacke, makedonac je. Kad ide kuci, uvijek leti preko Ljubljane iz Minhena, jer je Wizz Air za Skopje iz Memmingena uvijek skuplji. :S
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve super krasno, samo mi jedno nije jasno. Šta im to znači "Wand"? Ćuj "Bosnian Wand Airlines"
Kad nekome nesto nije jasno, onda taj neko treba da se informise. Doduse: Balkancima informisanje nije jaca strana. BWA je osnovala grupacija koja se ove Al Wand Group, pa se kompanija zato zove Bosnian Wand Airlines. Zar je tako tesko procitati nesto?
Wand znaci prangija.. U ovom slucaju bosanska, leteca i magicna sto svijetli u mraku.
hajde neka im je sa srećom
Grcki piloti odmarali u šeheru, danas im glasanje moraju obaviti svoju gradjansku duznost. Do slijdecih izbora ima da odmore sa letovima.
Zelim od srca srecu kompaniji.Jako mi je drago,da je 50 ljudi zaposleno.To su lijepe i pozitivne vijesti.Zelim srecu i uspjeh Colomanu.Covjek je dobar,vrijedan i posten,tako da ne sumnjam u napredak kompanije.Teska su vremena,a ovo je veliko korak.
Historiski let