Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav Telemach! Banda lopovska...za njih je Logosoft izmislio sveeeee!! Sveeeeeeee...aaaaaaaaaa...mmmmmmmm...samo lazu narod nekim obecanjima....
Jok pita će torabije koja licenca da bude ,halo ćuj krmak odma vidim da si seljačina i to sa dna kace.Što se tiće ove investiciske grupe mi više nemamo izbora stavljeni smo davno na bubanj a to što ti sad kao fol pjeniš je odraz neznanja i brutalne manipulacije koja se prića masama.Država koju smo svi mi normalni zamišljali 92 nije ni blizu tog već se radi o jednoj velikoj pljački i u toj globalnoj pljački moli da te pomiluje KKR jer će ti u presudnom bit zapečaćena sudbina.Opet ti kažem misli o uzrocima ko nas je doveo da mi molimo da nas jedan KKR pomiluje .
ja ih licno ne gotivim, ali imaju najbolju ponudu od svih kablovskih operatera
bcde to vise ne prolazi fatanje na patriotizam kada je bhtelecom toliko dobar neka spuste cijenu i unaprijede uslugu zasto oni.ne budu malo patriote pa da daju najnize cijene i najbolju uslugu u drzavi neka 3 gige 25 km nikad to necu zaboravit dok sam ziv na lijekove potrosili,,,,
Ovi kupuju telekom BiH i treba da budemo sretni što je Dr.Zlatko Lagumdzija uspio izlobirat ovako jaku investicijsku kuću.Ta priča jel bolje da je deutche telekom ili neko drugi ,ta prića je završena prodaja imovine ide a za to trebate tražit krivce u ideolozima koji su nas doveli u isti situaciju.