promo
25

Kia centar Sarajevo: Garantovano siguran izbor najpovoljnijih polovnih vozila već od 199 KM mjesečno

U Kia centru Sarajevo, kupovina polovnog vozila je pouzdana i sigurna - u provjerena vozila iz njihove ponude čak su toliko sigurni da pružaju 365 dana garancije na motor i manuelni mjenjač na sva vozila.

Uz to, također nude odlične uslove finansiranja, zamjenu staro za staro i širok izbor auto osiguranja.

Kvalitet iznad svega - pregled u 110 tačaka, poznata servisna historija, mogućnost dokupa do 2 godine garancije

Šta je to što Kia centar Sarajevo čini toliko sigurnim u svoja vozila da može toliko ponuditi? Razlog je prije svega visok nivo kvaliteta koji je preduslov da se neko polovno vozilo uopće nađe u ponudi ovog centra. Svako vozilo mora ispunjavati dva ključna kriterija: mora biti potpuno besprijekorno i historija servisa mora biti u potpunosti poznata.

Nude vozila koja još mirišu kao nova, svih marki i cjenovnih razreda, isključivo najvišeg kvaliteta, što je ujedno i razlog zašto pružaju čak 365 dana garancije. Svako vozilo iz njihove ponude temeljito je pregledano u 110 tačaka i ima poznatu servisnu historiju, kao i mogućnost dokupa do 2 godine garancije.

Vrhunski servisni tehničari osiguravaju besprijekornost

O prvom kriteriju brinu se vrhunski servisni stručnjaci Kia centra Sarajevo time što svako vozilo temeljno pregledaju u 110 tačaka i u sljedećoj fazi otklone sve njegove eventualne nedostatke. Drugi je kriterij – poznata historija – nešto sa čime vozilo već mora doći u Kia centar Sarajevo.

Sve na jednom mjestu

Sve ovo odnosi se na polovna vozila svih marki i cjenovnih razreda koje se nude u centru. Pored toga, prilikom kupovine polovnog vozila Kia Centar Sarajevo nudi još više kako bi svaku kupovinu učinio što racionalnijom i udobnijom: odlične uslove finansiranja, zamjenu staro za staro i širok izbor auto osiguranja.

Garantovano dobra odluka - akcijska ponuda važi samo do 31.12.2021.

S obzirom na sve navedeno, kupovina polovnog vozila u Kia Centru Sarajevo garantovano je dobra odluka. Iskoristite akcijsku ponudu do 31.12. i odvezite svog novog ljubimca od 199 KM mjesečno!

Više informacija o centru, kao i njihovu kompletnu ponudu vozila, možete pogledati ovdje.