Nakon 18 godina
0
Jatov avion sletio u Dubrovnik
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vole SRBIJU kada im propada turisticka sezona.. eno danas i Djukanovic prica kako ce mozda revidirati stav o priznavanju Kosova !!!???
UCI MALO TI svi gradjani bosne i hercegovine su bosanci i hercegovci, vecinski narodi su bosnjaci, hrvati i srbi. svi gradjani srbije su srbijanci, a vecinski narod su srbi. svi gradjani republike hrvatske su hrvati, a vecinski su HRVACANI. oni to izbjegavaju i ne zele prihvatit zato sto im ne odgovara, odnosno smatraju da im je ovako bolje.
mala korekcija velikih dimenzija: pravilno je reci SRBIJANSKA aviokompanija, a ne srpska aviokompanija
PAZITE HRVATI , ETO AGRESORA, PONOVO...VRATI SE NA MJESTO ZLOCINA, ZIVOT MI JE JOS U OCIMA, SPASI IL MI MUKE SKRATI, NIJE VAZNO SAMO MI SE VRATI,,, HAHHA JESAM COOL.. LG COOKIE
Sta cini jednu \"naciju\"!? Isti govorni jezik,hajde dobro,nekoliko razlicitih narecja.Znaci isti govorni jezik,moda odevanja,muzika,ishrana,obicaji. Hrvatska BiH i Srbija,ako izuzmemo religiju,imaju sve ove gore napomenute dodirne tacke zajednicke! Posao odredjenih politicara je,drzati narod u svadji po nalogu MMF-a. Zavadi pa vladaj. Svi \"ne zavisni\" ali u biti ekonomski \"zavisni\" od mmf-a!
a jel opet leti preko sarajva za dubrovnik???
A avion iz Bosne nije Bosanski nego Bosnanijanski.
Skraćenica JAT ne znači Jugoslovenski aero-transport, nego JAT = Joke About Time.
@Musharaf Ne pravi se pametan! Piše ispravno! Hoćeš onda da kažeš da nije ni Hrvatski nego Hrvatskijanski. Mamlaz si sam!
Mislite sletio na aerodrom koji se zove \"Ćilipi\" u Cavtatu. Poz.
Nije avion srpski, vec SRBIJANSKI, osnosno njihovog avio prevoznika, mamlazi nepismeni.
@Jasna! Tacno tako,da sve dodje na normalu!? Rat se pokazao unosan za odredjen kadar ljudi.... Jedino da se cene malo dovedu u red.Otudjismo se,grci i turci videli svoju \"biznis sansu\" pa \"navukli\" i domace i dijasporce na super uslugu,provod,hranu i priustljivost. Izgleda da je taj \"juzni vetar\" probudio pokraj verske privrzenosti i turisticku! \"Mi\" vec bukirali za \"kush-adasi\" pticije ime...
Sigurno ne 1936
pero vidi srpska ptica. daj tu pusku da je skinem
Jesmo l\' zbog ovog ratovali?