Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo nigdje u svijetu nema!!! Trči, trči pa kućica! To se plati fino godišnje uz registraciju, pa izvoli; A strancima naplati ko i Slovenci i eto love! Ovi naši ko da su napravili AP od B.Broda do Neuma, pa se rqazmeću naplatom c c c.
Jebla ih kucica, trebali su staviti vinjete, one ne kostaju tri miliona po lokaciji, i mnogo vise se isplate.
ne kontam , kako to misle.ja podjem od Zenice i platim u Visokom , pa onda opet na ulazu u Sarajevo, a onaj iz Breze plati samo kad ulazi u Visoko ili sta???Ili cemo mi koji prolazimo na oba, dobijati na jednom kartu ,a na drugom placati , kao u Hrvatskoj????
ovo je post\'o kozbi sou matere mi moje sefike u mene. ko te jebe narode ja imam sengen vizu i pos\'o vani. placaj kad si glup.
Pa ne mozes voziti Visoko Breza a da ne platis, sasvim normalno. Svaki izlaz ce imati naplatnu kucicu, sto je i logicno. Kako se budu povecavali kilometri, tako ce biti i vise novca. Naplatene kucice, nisu jeftina stvar, ali se investicija brzo isplati.
Vala bas, naplatne kucice od 3 miliona maraka. Pa za te pare bi napravio vilu sa bazenom u Dubrovniku. Lopovsa posla.
Pa sta sad opet naplatne kucice? Garant hoce naplacivati na oba mjesta. Mozda je ovo samo pocetak. Naplatne kucice na svakih 5km! I zar stvarno vrijede 3 miliona?
Pa jebo te ovaj autoput, imat ćemo najviše naplatnih kućica u odnosu na broj kilometara.