Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi je napravio na Miljacki, ionako ima dovoljno govana....
notorna glu post, Neum je prirodna luka, a ispitivanje tla je pokazalo to kao i to da je za luku puno povoljniji i isplativiji od Ploča gdje neretva donosi mulj kjji se svake godine mora cistiti a dubina lu ke se smanjuje... SVAK DRZAVA KOJA IMA IZLAZ NA MORE IMA LUKU A MI SE GLUPIRAMO I DOPUSTAMO NIZERAZREDIM POLITICARIMA I KRIMINALCIMA KAKAV J EI SAM KRESIC DA OPSTRUIRAJU IZGRADNJU LUKE I NASE BOLJE BUDUĆNOSTI U KOJOJ NE BI ZAVISLI OD SUSJEDNIH ZEMALJA
Luku treba praviti u G. Vakufu jer posljedice globalnog zagrijavanja ce uskoro opravdati ovaj projekat. Pustite ove budale i luku u \"No Brain City\".
Prijetnje kao preduslov međureligjskog suživota u Bosni i Hercegovini..... divno..... kud koji kamen, kud koji metak, kud koje mrtvo ljudsko biće (iako Bosansko Hercegovački muslimani, za susjede nisu ni ljudska bića koliko sam shvatio od 1992-1995) i zašto se Bosna i Hercegovina zove Bosna i Hercegovina ako u njoj žive samo i ekskluzivno Hrvati i Srbi...... situacija je lako zapaljiva..... a sve je napisano..... ovaj komentar je napisao Čovjek koji napisao i komentar EKO-LUKA
luka ce se pravit radi amera i arapa a ne radi vas nepismanih
Zajedno s kolegama iz HDZ-a, odlučili smo napravit glavni deponij za organski otpad iz RS i HB, koji će biti smješten u središtu Abu Sarajeva. Kako se radi o ionako smrdljivom gradu, (jedina turska kasaba u kojoj trebaš jače začepit nos kad dođeš iz HB ili RS je Zenica),sve fekalije sa Balkana će se slijevati u Miljacku u središte smrdljive kasabe Sarajeva.
Pazite što pišete ovdje muslići. Zalutat će i slijedeće ljeto poneki po turak kod nas u Neum, pa će onda opet biti \"nemoj me, nisam ja, nemoj me\".
Dodik i Čović će izglasat pravljenje luke u Cerićevoj boci za podapiranje. Živjela BiH, kršćanska država srpskog i hrvatskog naroda! :D
Bijedne po turice držite se svojih smrdljivih kasaba, u hercegbosanskim gradovima možete dobit samo batine. :D
ma koga briga sta stanovnici Neuma milse to je u interesu drzave i pravice se!!!! Drzavni interes je na prvom mjestu
Po turice, gledajte ovu ljepotu. :D http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/080708110.5_mn.jpg
Vidi po turica, oni bi se podapirali u hrvatskom gradiću na Jadranu. U Neumu se gradi nova velika crkva i križ iznad grada. To je jedino pored hotela što se može gradit, dok su Mostar, Čapljina, Široki i Neum hrvatski gradovi, uvijek će bit turskih glava za razbijanje, a po turice mogu pravit luku u Miljacki. :))
Može li ta luka biti ekološki prihvatljiva za grad Neum ? MOŽE..... Hajdemo praviti ekološki prihvatljivu luku..... Pametni su ovi iz Neuma - Ekologija po svaku cijenu...
Hahhahahaha čuj \"biser jadrana\".... WOW kako me samo nasmija! Od svih gradova na Jadranu, NEUM JE NAJRUŽNIJE I NAJPRLJAVIJE MJESTO prepuno divljih deponija i bespravno izgrađenih objekata koji liče na ratnoprofiterstvo a najmanje na TURIZAM.... PRAVI LUKU, od nje ćemo svi imati koristi, a ne samo ustaška divizija stacionirana u ovom gov.netu od grada!
Jeli stvarno ekologijo iz teoretske filozofije blokiranja Bosni i Hercegovini! Ma samo pravite hocemo i mi jednu PRAVU LUKU i TACKA!!!! BiH4EVER!