Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne spominje niko plansko rušenje Energoinvest TDS tvornice, preko cijeg ce djela imanja prelaziti ta trasverzala????????? U pitanju je 200 radnika
Odzvanjaju tvoje poslednje reci zbogom, odlazim od tebe ni slutio nisam, ni gubio nadu nisam nadao se tad Refren Samo sam tebe nosio u srcu samo sam tebe imao ja i nikad vise voleti necu zauvek za tobom zalicu Nikad, nikad bez tebe necu nikad, nikad pronaci srecu Za trenutak samo nestalo je sve sto sam mislio da imam od ljubavi moje ne ostade nista sada nikog vise nemam Refren Nikad, nikad bez tebe necu nikad, nikad pronaci srecu Mozda cu nekad da ponovo krenem putem koji sreci vodi pozelecu tada da nikad ne ode ljubav sto se opet rodi Refren Nikad, nikad bez tebe necu nikad, nikad pronaci srecu (3x)
Kolko god sve kod nas bilo "s brda s dola" ovaj projekat je strašna stvar.. Smanjili bi se ključni saobraćajni čepovi... Nažalost neće ovo ni za 5 godina...
mislis nece poceti? ako je tako onda se slazem, al si u datom roku bio optimistican! Ni za 5 godina ovo o cemu su "pricali" nece biti poceto.
Svaka cast dobri covjece nacelnice Efendicu,povedi razvoj ove zemlje i zaposli mlade kao sto si i do sada radio.