Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj bosna ne moze bez hrvata i hrvatske ... ovo je tipicna izjava jednog naciste koji jos uvijek vjerovatno drzi sliku od pavelica i hitlera na zidu .. da malo bolje pogleda tu svoju mapu sto mu je tata crtao vidio bi da ni hrvatska ne moze bez slovenije ili bez madjarske ili bez srbije ili bez bosne ili bez italije itd.
Znaci.., nasi proizvodi su cjenjeniji u njemačkoj nego u hrvatskoj, dok su hrvatski proizvodi najcjenjeniji u BiH... sve dok nasih cigara, mliječnih proizvoda, piva i ostalih proizvoda ne bude u hrvatskoj, drzava BiH bi trebala uvesti mjeru proporcionalnosti, tj. koliko čega izvezemo, toliko toga mozemo i uvesti... ovdje bi majmuni trebali ostavljati komentare, ali bez nacionalizma, ali bitniji je nacionalizam nego prosperitet drzave...
Razmjena dobara ide na ruku vise Hrvatskoj nego Bosni i Hercegovini,tako da u ovom slucaju Hrvatska ima vise koristi od Bosne nego vica verse.
Ipak Bosna ne moze bez Hrvata i Hrvatske to se vidi i kad pogledas mapu