biznis
88

iPhone 6 za 51 KM mjesečno u akciji Sberbank BH i AT Store

Sberbank BH i AT Store pokrenuli su zajedničku promotivnu akciju u kojoj korisnici Cash Card mogu povoljnije kupovati svjetski popularan iPhone 6.

Korisnici Cash Card dobijaju popust u iznosu od preko 200 KM. Jedinstvena mjesečna rata za iPhone 6 u okviru ove akcije je 51 KM mjesečno. Telefon se, nakon plaćanja, može preuzeti u AT Store ili na adresi koju kupac odabere.

"Kontinuirano nastojimo ponuditi korisnicima Cash Card nove dodatne pogodnosti. Jedna od njih je i povoljnija cijena za ovaj zaista ekskluzivni telefon kod našeg partnera kompanije AT Store u Sarajevu. Dodatno smo korisnicima Cash Card omogućili da uplatu telefona mogu realizovati u svim poslovnicama banke, te naručiti isporuku svog iPhonea direktno na željenu adresu", izjavio je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u Sberbank BH.

“Naša želja je da postanemo sinonim za Apple. Ovim potezeom ćemo pokušati otvoriti više mogućnosti za naše kupce kako bi mogli lakše priuštiti jedan od najboljih telefona na svijetu. Za saradnju sa Sberbank BH nije bilo dvojbe, jer su pokazali da su pouzdana banka i da su naša podrška od samog početka“, izjavio je Admir Tursum, izvršni direktor AT Storea.

"Saradnja Sberbank BH i AT Store višegodišnjeg je karaktera. Zadovoljstvo mi je da je dodatno unaprijeđena ovom zajedničkom promotivnom akcijom", istakao je Peršić.

Više detalja na www.sberbank.ba i www.atstore.ba.