Triglav Fondovi
2

Investicijska štednja: Mjesečnim uplatama već od 20 KM štedite za bezbrižnu budućnost

Triglav Fondovi
Triglav Fondovi
Bilo da želite kreirati fond za obrazovanje za vašu djecu, kupiti nekretninu ili sebi obezbijediti dovoljno novca za bezbrižnu penziju, neophodno je imati odgovarajući finansijski plan putem kojeg ćete lakše ostvariti najvažnije životne ciljeve.

Triglav Fondovi, članica Triglav Grupacije, nudi vam mogućnost postepene investicijske štednje putem mjesečnih uplata u Investicijski plan kreiran u skladu sa vašim finansijskim ciljevima.

Investicijski štedni plan je veoma pogodan ukoliko želite:

  • Dodatni prinos na svoja sredstva koja izdvajate mjesečno
  • Kreirati dječiji investicijski plan i tako formirati fond koji će im donijeti finansijski sigurniju budućnost
  • Na vrijeme planirati dane u penziji i obezbijediti stabilne finansije i nezavisnost

Investicijska štednja podrazumijeva da se novac koji štedite ulaže s ciljem ostvarivanja prinosa na ulaganje. U pravilu u dugom roku ovakav način ulaganja omogućava ostvarivanje prinosa većih u odnosu na klasičnu štednju, što je i glavni razlog zbog kojeg se mnogi odlučuju za investicijsku štednju. U Evropi i našoj regiji ovakav model štednje je već uveliko razvijen, a u Bosni i Hercegovini je u razvoju i postaje sve popularniji.

Neke od prednosti investicijske štednje u Triglav Fondovima su:

  • Mjesečne uplate već od 20 KM
  • Ulaganje nije vremenski ograničeno
  • Novac nije vezan rokom i na zahtjev je uvijek dostupan
  • Moguće je isplatiti dio ili cijeli iznos ulaganja

Investicijski štedni plan je moguće napraviti za sebe, u ime svog djeteta ili djece, ali mogu uplaćivati i pravna lica, odnosno kompanije za svoje zaposlenike, pri čemu je iznos mjesečnih uplata moguće mijenjati u skladu sa mogućnostima ili ciljevima štednje.

U Triglav Fondovima imate mogućnost zakazati svoj besplatni privatni video sastanak kako biste se konsultovali sa finansijskim savjetnicima koji će vam dati sve potrebne informacije i pomoći da jednostavno zaključite investicijski štedni plan prilagođen vašim mogućnostima i potrebama.

Za više informacija o investicijskoj štednji ili ukoliko želite svoj termin za sastanak, pozovite 033 277 270 ili posjetite internet stranicu društva Triglav Fondovi.