Komentari (458)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 milionaa turistaaa ovaj se nargile napusio dobro
Jednima krivo što priča da će graditi, a kao neće graditi dok drugima krivo što će kao graditi. Ja sam od ovih trećih što bi voljeli da se gradi i od sela i ledina stvaraju turističke atraktivne destinacije. Neka se vrti lova i dok se gradi i kada se izgradi.
Samo malouman čovjek, koji nema ni približnu predstavu kolika ja količina novca 4 milijarde i šta znači osmisliti i provesti u djelo takav projekat i očekivati povrat novca, je mogao ovu nebulozu uzeti za ozbiljno. Sada da daju besplatno zemlju u bilo kom dijelu Bosne neće se niko na planeti naći da uloži 4 milijarde, jer je pravno politička crna rupa.
ti nisi uopste iz Emirata, ti si sa Komorosa ( Mjeseceva Ostrva, kod Madagaskara). Pokazi ljudima svoj pasoš...
O ozbiljnosti cijelog ovog projekta rekao bih da dovoljno govori stora iza njegove fotelje i maketice kucica - maketa projekta na radnom stolu.
U Srbiji arapski investitori kupili hotel, radi, zaposlili ljude, niko se ne buni, a naša marva se prepala da će neko nešto poduzeti pa će morati raditi jer neće biti isprike kako nema posla...
CIGO BRATE
Stoka Bosanska bi svakog zivog otjerala, a samo kmeci i ceka kakvu donaciju
Taman kamen temeljac opet pred izbore.
Neka mi neko objasni na koji način strani državljani koji dolaze iz arapskih zemalja u BiH konstantno registruju kompanije? Kako je moguće da neko ko je došao sa turističkom vizom može osnovati posao ovdje? Izgleda da je sve moguće kad ti Bakir aminuje.
Stvar je u tome sto ces biti istjeran iz lifta jer oni ualze u lift,ili ces u restoranu ustati iza svog stola jer se bas njima svida taj sto,to su prljavi i nekulturni ljudi.Ja se u tvojoj kuci ponasam u skladu s tvojim pravilima.Npr. ako ne das da se puse cigarete u tvojoj kuci ja kao gost postujem to,tvoja kuca tvoja pravila a glupan bio kad bi ti to zamjerio.
Ovi što mi daju minuse nek odgovore na pitanje koje je postavljeno. Ako znaju odogovor, a moguće je da su samo SDA glasači pa im smeta što im je predsjednik lopovčina.
Baš bi volio vidjeti tog koji će od tebe nešto kupit.
Nisam došao u BiH da kradem, projekt će biti završen 2019. godine ------------------------------------- NEMOJ ZIVOTA TI ZAVRSAVATI TO RUGLO! NEKA JE OVAKO, NIKOM NE SMETA. Koji ne poslovni i ne inventivni magarac bez ideja. Pa da ulozi 100 miliona eura, mogao bi pozlatiti Bjelasnicu i napraviti od nje najbolji sportski centar u ovom dijelu Europe, a sa zapadnim charter turistima sa Butmira mogao bi uzimati brdo love koje nikad vidjeti nece na tom nazovi projektu Ozon ili kako ga nazvao.
yes ali hidzretske 2019.
Sve je laž, samo pusta laž. Treba njemu pjesmu od Dine Merlina navit
Koja je razlika izmedju Torabija i Ahmeda.Nikakva,obojica prodaju maglu
kad riješi dozvole, onih 100000 novozaposlenih će se satrat od posla radeći na ovom projektu.
Pa ako cemo imat nesto sto nema niko sto ne gradis u svojoj vukojebini??