Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasajte za nas glasjte za nas na vašem mjestu i mi bismo glasali za nas ...
Naravno, pokriće je Novacić. I naravno, bh-građani, bh-društvo i bh-država finansiraju izgradnju infrastrukture na dobrobit dželata bh-građana, bh-društva i bh-države, tj. kvislinga, (po)ratnih profitera i kriminalaca.
Samo na ovo tzv. planiranje oni potroše desetine miliona KM naših para. Zbog toga i planiraju. Majmunima treba godinu dana da prikupe sve papire da bi uzeli milijardu kredita kod MMF a da ista đubrad bude sposobna investirati. Hmm
prošetajte se po opštinama koje nam serviraju svaki dan neku novu investiciju u stotinama miliona maraka, đe ba zapelo :)
Da privučete 100 milijardi sve cete vi to spiskat