Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna vam je majka kad vas zena natjera u IKEA-u. Ko je bio zna o cemu govorim.
Jysk je mini Ikea njesra od radnje
Ma ima Jysk radnje po citavoj Evropi, i cak i u Kanadi i Kini meni se cini. Ne znam kako im ide u BiH, ali to je sigurno samo promila od njihovih prihoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e jedva cekam da se otvori, ima svaki dan da idem u zagreb.
Uskoro se otvara nablizi srip klub Bosancima - u Bratislavi
Jao blago nama Bosancima i Hercegovcima kao da mi para imamo da trosimo samo tako hahah udarna vijest ma da mi je se otvorila ispred kuce djaba kada nema RAPA ! Joj naslova majko mila , upucajte urednika odmah !
Tu ce se moci kupiti i Svedski sto.
Pa nisu svi na kraju svijeta kad treba u EU ići kao Sarajevo, ima gradova u BiH iz kojih se do Zagreba dođe za sat i pol!
Prošao popis pa se i riječ "Bosanac" vratila u naslove... Žalosno je što je uopšte bila izostavljena tokom kampanja za popis.
A Hercegovcima?
Najbliza IKEA Bosancima je izgleda Klix. Ko hoce NEKVALITET - ide u IKEU. Ko hoce KVALITE, kupice kod DOMACEG PROIZVODJACA U BIH.
I cuj Ikea U ZAGREBU??? Hahahahah To je isto ko da kazes otvorila se Ikea u Sarajevu. Tacna lokacija: Tarcin.
ovo mi je jako bitno
IKEA = Idioten kaufen einfach alles!
Naslov ovog članka je iritirajuće glup.
ma vala ne kontam sto se ljudi furaju na tu ikeu, brate mili, samo gomilas jedno na drugo, na kraju stan pretvoris u salon bez ukusa.
baš ono muhajm iz Bosne u Ikea? haha
Pazite na novčanik kad idete u kupnju, definitivno nećete uzeti samo ono što ste namjeravali. Kupnja u IKEA je doživljaj, ima toliko lijepih stvari koje, iskreno, niko ne treba ali usput kupiš jer su jednostavno toliko povoljni da ne želiš propustiti priliku.
kako retardiran naslov - nista neocekivano od klixa...