Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a može li se od ove jadne zemlje napravit još jadnija?
m.... vam robovlasnicku. Samo znate pametovati i analizirati kako od svijeta napraviti jos vecu bijedu. Najbolje ozvanicite da je kapitalizam = robovlasnistvo.
Sta ocekivati od drzave gdje kamatar radi kao portir vlade kantona
Zasto fadile ne uradis nesto po ovom pitanju?
Čuj troškovi zapošljavanja a u tekstu se govori o troškovima rada. Dalje kažu:"A prosječan bruto društveni proizvod po stanovniku na mjesečnoj bazi u 2013. godini iznosio je blizu 1.109 eura, što je znatno niže u odnosu na zemlje zapadne Evrope" Pa kasnije kažu:"Istaknuto je da su, uprkos velikoj produktivnosti radnika, otežavajuća okolnost visoki troškovi zapošljavanja, jer se veliki dio bruto plaće odvaja na poreze i socijalna davanja". Članak niđe veze !
Najveci trosak pri zaposljvanju je. Koverta
topla voda
Zemlji sa 1000 ministara ne pomažu nikakve analize
Ja nisam shvatio članak, jel' to znači da se smanji mito pri zapošljavanju ?!
RAdi Novalićeve i Bakirove korupcije na Vrhovnom sudu stoji nesikorišten zakon o borbi protiv korupcije. ZAšto SIPA nije uhapsila Niovalića Čovića i Izetbegovića jer NE DAJU PARE ZA RAD TOG SPECIJALNOG TUŽILAŠTVA ?
Nek sindikat 26. ide protestvovat pred Vrhovni sud FBIH mjesto pred vladu. PA to je svega 100 metara od njihovog shedišta. NAROD ĆE NAJZAD SHVATITI DA SINDIKAT NE TRAŽI GUZOVAČE nego pravnu državu ni po babu ni po dajdžama ! Nek SIPA onda ispita Novalića zašto dvije godine ne da pare za specijalno antikorupcionjo tužilaštvo pri tom sudu, ili je to u STVARI TA FAMOZNA REFORMSKA AGENDA i koordinacioni mehanizam, da se SDA i HDZu ne može suditi ?? Korupcija u BHTelecom, na specijalno tužilaštvo !
@Raptor Mislim da tu ima istine. ALi ni ovaj Branković, Novalićev partijski kolega Premijer nije ništa pametniji. Vidi samo kako je Branković upravljao Energopetrolom PO ZAKONU do njegova uništenja. Unajmljivo benzinsku pumpu za 5000 KM. PA toliko košta kvadratni metar Bosmal ili Bakirovog Citi Center nebodera ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26273/energopetrol_za_kupi_me_brankovic_je_nekretnine_energopetrola_u_hrvatskoj_iznajmio_za_125_hiljada_km_mjesechno.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)