Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve mi imamo koristi od ove informacije
Fuck EU
bosni i hercegovini bi bilo bolje da se prikljuci sa turskom nego s evropskom unijom
Svaka cast Turcima na napretku i patriotizmu !!! Al ono sto rade kod nas , osim turizma, je za svaku osudu . Cinjenica od koje se ne moze pobjeci je da teze povratku u otomansko vrijeme - ali kako izgleda samo je Balkan u planu. Mozda jednog dana kada svu privredu uniste - pocnu ispocetka ali kako njima odgovara. Kad vidim sta bi sa avijacijom u BIH, sramota me. Oni se sire kako stignu a nase jade imaju nijedan od dva aviona. A do jucer su bili suvlasnici po principu nazigu i ostavi. Sto tako ne rade kod sebe, vidi se po serijama da setako ne smije ili ode glava.
Ne pricaj gluposti... THY je jedna od najuspijesnijih firmi na planeti ne samo medju avio kompanijama nego kao firma u globalu... Imaju neprikosnoven sistem rada sa najvisim standardima gdje je sve posveceno uspjehu. Imaju obrt koji se izrazava u desetinama milijardi maraka, povecanje obrta od 2008 je 300%, i ti vjerujes u price nasih nehljeba kako im je THY kriv za njihov neuspjeh... nasih direktora koji trose 5.000KM na telefon mjesecno, a nikakav posao ne sklope... eto THY je spao na to da pljacka BH Airlines koji je u momentu sklapanja ugovora imao jedan ATR avion sa elisnim motorima koji brat bratu ne vrijedi 5 miliona maraka...
Tooooooo Meša!!!
Može im se - kad su ogulili BH Airlines :)
@frenkoza ...upoznaj ironiju, da bi je više voleo :)
...kapa dole...čitav balkan da se napregne nebi skupio za 10...