Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne otvarate vi, ne pokrecete vi, ne dajete vi pare, sve to mi građani placamo a vi ukradete 5 cenata asfalta od nas mamu li vam. prvo treba nanama, babama i dedama zabraniti da glasaju, narocito u naseljima ispod 5000 stanovnika.
treba ih nagurat u neku halu i reci im da se dijele penzije ili da je sda miting i pustit ciklon b.
ne treba im dati da odlucuju o buducnosti u svakom slucaju@crnaUlegija
Farba se nije ni osušila,ali su potrčali da ga otvore prije izbora....
Hajde da i ovu periferiju povežemo sa Tuzlom
Ovo bas predizborna, sta ce Fahro, pa Ajnadzic u vranduku i sl. Po kojoj funkciji su oni na otvaranju i imaju govore. Volio bih samo da vidim prilaza sa Olovske strane, nema ga na slikama i videu nigdje. A tunel, pa dobrodosao i probijen je pred prosle izbore.
Ne mogu više gledati Riđana i Krapinca , neka idu u pm.
Više lopova na jednom mjestu možeš vidjet samo u KPD Zenica i Foča ...! ! !
Bakir guzicu oteglio iza prve krivine a oni tunel odmah "ZATVORILI" ... !!! Trebat će Baketu da ga još jednom "OTVORI" pislije izbora ... ( yebeš tunel koji se otvara u predizborne svrhe a poslije služi samo za promet vozila )
Dogodilo se danas: ..........ITS bez ljudske posade poletjet će 2022., dok će brod/brodovi sa ljudskom posadom poletjeti prema Marsu 2024. godine........... ..........Novalić je rekao da je namjera u narednih pet ili šest godina završiti Koridor 5C i povezati Bosnu i Hercegovinu........... Taman dok Vc bude gotov, prvi ljudi su na Marsu!
@VandelayNo2 Vc 337 km Zemlja - Mars 54.000.000 km u najbližoj točki usporedi ta 2 koridora
Fotka 2, koji zaljubljeni pogled ka Baketu Velicanstvenom :p
ovo može komotno poslužiti i ko atomsko sklonište
haloooo, evo me ispred tunela,, kaže policija "nemreš vuđe"... zašto ???
banditi se skupuli da vide jel se moglo još šta pokrasti i da nije koji dinar slučajno gdje ispao a da oni ne znaju. nigdje nisu napisali koliko je koštao i koliko se gradio, inače ovi ovakvi objekti su najskuplji u čitavoj EU i jedva čekaju svi da nam daju pare da nastavimo sa ovom zajebancijom
El Baks glavni kad je se slikat
bravo potez
Derventa, najrazvijenije opstina u BiH