Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično ! SRETNO ! Želimo nove investicije !
aferim ! nek se samo investira u lijepo Sarajevo :D :))))
Odlicno, od svih komentara ima jedno 90% negativnih! Hajde jos pljujte hrrrrr plju! Fuj kakav smo mi narod, fuj!
Jest, ali i sa pravim Zarinim cijenama. Naravno kome pase nek\' tu kupuje, ja licno obozavam Azelfeance i njihovu ponudu.
Malo po malo sve ce vam uzeti. Bicete roblje za utovar-istovar robe i gledaoci sjajnih izloga. ALi samo gledaoci. Drzava za covjeka kojem ne treba nista. Jel ono neko spomenuo tako nesto?
Neka ACS-a. Imacemo gdje pit\' kafu poslije smjene :)
Potpisujem.
I ja sam gladan al to ne znaci da imam sta jest
ovo svi se haman u chanelu, dioru, valentinu... oblace pa idemo po starnom nasem obicaju pljuvanja ko vas ne srece po siranu svaki dan jos bi vam i povjerovao :D e i da, ni ovim sto prizivaju fabrike, radne akcije, kopanje i oranje dok guzove hlade u klimatiziranim kancelarijama drzavnih institucija nije mahane... i njih bi u kakav rudnik malo trebalo poslat, da vjezbaju za fabrike kad je otvore
Pocela je kolonizacija, radujte se robovi:)
Čuj gdje su fabrike... Jest, jest, baš bi dobro legla jedna željezara, koksara, postrojenje za separaciju boksita ili obradu kakvih teških metala, po mogućnosti u centru grada :)
treb\'o si uzet ženske
Ma Zara je katastrofa, nekad je bilo nešto tamo, sad ništa. Cure džaba se radujete. I nek mi neko još kaže koji to šoping centar u Sarajevu radi osim BBI-ja i evtl. onog na Ilidži. Izvođač radova iz Ljubuškog - opet po nekoj stranačkoj liniji. Garant i investicije dijele \"po ključu\"
pa jel dosta vise paravanskih robnih ruca ... gdje su fabrike .. bilo cega.. da raja srednje spreme rade i oslobode fakultetska radna mjesta za vise obrazovane ...da nam nekako krene sve na bolje ..
izvodac radova firma (tvrtka) iz Ljubuskog...
a hajde samo nek se gradi i otvara :) ionako pravo ruzno izgleda oko aerodroma:) mada zara i nije nesto ali eto :)
fakat ne kontam sta je vise sa otvaranjem trznih centara ? hoce li se