Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite dodatni izvor prihoda? Bez ikakvog ulaganja novca, vrlo jednostavnim načinom uz malo truda ostvarite zaradu 50-200 $ tjedno. Potrebno je minimalno znanje rada na računalu. Provjerite kako!!! Mail: [email protected].
Malo je danas pozitivnih vijesti, ali ove su odlične. Bilo bi idealno da se oslobodimo katastrofalnih izvora energije kao što su ugalj, nafta i nuklearke. Dalje, ekološka energija uliva mnogo više nade za generacije koje će živjeti u budućnosti.
eh, idemo malo i u Bosni vjetrenjače i solarne ćelije, ne samo u Hercegbosni.