Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena kvadratnog metra se kreće između 3.000 i 3.500 KM..Penzije 300KM,plate 400-600KM,600.000 na birou,narodne kuhinje na svakom cosku,korupcija jos malo i na berzi..Hvala ti Drzavo sto brines za nas,momak sa biroa...lijep pozdrav
Bio tu cijelo vrijeme zasto pitas,otac zlatnog ljiljana ima ni zlatara ga nece,volio bih stvoriti ali sa platom od hajmo reci 500KM to spada u domenu SF,ne samo ja nego dosta nas..Nije svako te srece da profitira kad rat zavrsi,a Drzava je duzna obezbijediti barem pristojan zivot dosljedan covjeka, sto u ovom slucaju nije..A biro je dobar, barem imas besplatno lijecenje kad se razbolis od istih koji su ti tu bolest stvorili,nema svako privilegiju ici kod privatnika zar ne,tako da u jednu ruku jeste premija svima nama..lijep pozdrav
Bolan kupuju Sandze i gastarbeiteri (boja odgovara), nego me zanima mogu li i drugi kupovati-osim Muslimana? Velim ZELENO pa mozda je se mislilo samo za jednu naciju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pa kome se ovo vise gradi ,,,,dozivjecemo ekonomski krah ko Grcka pa ce ovi stanovi ici kao u Atini ili Solunu za 10.000 EUR...budale ko da je BiH Dubai...za neke jeste ali za vecinu nije...i populacija novorodenih u ovoj bijedi iz godine u godinu opada rapidno....ko ce zivjeti u ovim stanovima koja pokoljena buduca
Arapi i Turci;)poneki bosandzeros..
...nešto kontam da se za 300-350 k marona da napravit solidna omanja vila, tako da je krhanje tolikog novca u obični stan za moj pojam čista glupost.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad su se pravile ove nove tibre, "općina Ilidža" je imala svoje "uslove" da dozvoli (nakaradnu) gradnju. Bilo je rečeno 7 spratova, a ovi naprave 13. I onda kažu "ok, napravili smo 13, ali zato ćemo napraviti igralište i školu". ???? Kao prvo, nema škole. Kao drugo, igralište je bilo grozno, pola metra od zgrade, narkomančići neki i fakini pred ulazom non stop do ponoći galamili, onda stanari pisali peticiju da se ukine igralište i da se napravi (ionako neophodan) parking. I tako se hvala bogu barem ono huligana nešto udaljilo od ulaza. Helem, kad Ilidža postavi uslove, ako li ih samo prekršiš - dobro se drži. Moraćeš onda obećati i školu napraviti. A da ne govorim o pristupu, ostavili trotoar pola metra širok, a na njemu obavezno auta parkirana, "poslovni prostori" su dakle kafančurine krkanske, kladionice, prodavnica i pekara. Nemaš kud proć ni s autom ni pješke. Smiješno mi je ono "uslovi opštine ilidža".
Kakvi stanovi po 3000 maraka, a u prizemlju poslovni prostori - HAHAHA. Kakvi crni poslovni prostori u "luksuznoj" zoni za život?!?!?! A ako je suditi po ilidži i "uslovima općine", ovdje će biti napravljeno 1300 stanova umjesto 100, biće 65 garaža umjesto 70, poslovni prostori - kafane - a dječija igrališta će biti 2 metra od zgrade. naravno rastarabit će se zelena pvršina da NAPRAVI"??? zelena površina. bljak bljak bljak.
perverzija. cijena stana u lukavici je znatno niza. kome u ovo doba opste nezaposlenosti i pada privrede trebaju luksuzni stanovi na lokaciji koaj nije uopste luksuzna, koja je bas 6 mjeseci pod maglom.
Kasaba se razvija k'o jufka za pitu...... ;-)
Hvala Bogu. Za razliku od Sumske, investicije u Grad Sarajevo su vece nego u cijeloj Republici Sumskoj.
gledam skoro negdje po ilidzi to se hameri,pick up, dzipovi vozaju po shoping centrovima, to djeca u uniformama privatnih koledza to se arapsk i turskii prica to hanume u crnom sa prada i vuton torbama.... film....cuj ko ce ovo kupit... ima ih imaju.....srednja klasa je nestala... il si bos il si hadzija
Niste reklli tko je kriminalac i vlasnik firme Panamera?
Mora biti zeleno kada ga prave u parku. Posjekli stabla koja su bila tamo kada sam ih prvi put vidio. Bilo je to prije 47 godina kada me je mati prvi put vodila na Vrelo Bosne. Posadice tresnje umjesto njih.
@lik 555 bio mlad i glup pa vjerovao da ce u BiH doci bolji dani. rodjeni otac me navuce (al ne zamjerim mu) @fantom ne kontam
HVALA BOGU DA SE I OVA VLAST SJETILA NA NAPRAVI NASELJE SOLIDARNOSTI PA DA I OBIČNI RADNIK SEBI MOŽE PRIUŠTITI PRISTOJAN SMJEŠTAJ. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHA
Bas me intersuje koga su prevarili za lovu. Kome ce prodati kvadrat za 3000 KM na Ilidzi. Bice ovo nesto kao ono naselje uz brzu cestu prema Mostaru. Al' zivi bili pa vidjeli. Nadam se da sam u krivu.
Ilidža je ionako zelena, ali kad magla pritisne Ilidžu, nevidi se ni prst pred nosom, a kamoli zelenilo...
Green hills
vrijeme je za reklame
Ovo je seljacka politika SDA, dijele arapima i turcima drzavljanstva, prodaju im zemljista, ovakvi stambeni objekti se grade upravo zbog njih, na tabli o izgradnji prvo idu arapska slova pa onda nasa, i na kraju krajeva od takvih drzava nema skoro nista, poceli su da otvaraju svoje kafice, svoje prodavnice, svoje turisticke agencije a sve to dopusta primitivna SDA! Od Ilidze napravise ruglo, nekad najljepsi dio Sarajeva uskoro ce postati arapska i turska kolonija, ne mozes proci od njih. I jos da dodam da je prostitucija pocela cvjetati na Ilidzi od kad su se arapi poceli vuci po Ilidzi...
Obisao i vidio dosta drzava u Europi ali opet ne kontam kakve to veze ima sa unistavanjem parkova da bi se pravile zgrade bogatim arapima? Pojasni mi to seljacicu?
Joj ne znam sta cu sad, svjetski covjek kao sto si ti nema zelju za diskusiju samnom, sad sam bas uvrijeđen.. Pa niko ti je nije ni trazio, sam si se prikacio na moj komentar. Lizi ti guzicu arapima i turcima ja ne zelim, smetaju mi sve dok svojim parama stete i unistavaju okolinu oko mene!
Na ovo mjestu je prije zgrade bio park, i zbog gradnje njega su posijekli preko 80 stabala drveca koja su stara nekoliko decenija. I takvo prirodno bogastvo, zbog ove antropogene rezidencije za imucne posjeci, samo gledaju da se opare lopovi!!!!
Dodaj još da je na pet metara o rimskih iskopina koje su u međuvremenu postale gradsko smetlište, pa se dobija ideja šta je važno Ilidži .
OVU ZEMLJU VODE I SVE ODLUKE DONOSE ,,MALOGRAĐANI,, ILI TI PAPCI. ZAPALO IH A NAROD K`O NAROD, GLEDA I TRPI!