Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Načelnik Olova radi fkt svoj posao,odrekao se svoje plate načelničke ,podijelio studentima,vlasnik firme alma ras,uposlio 1000 radnika,uveo društveno koristan rad prefarbao sve tužne sive zgrade u vesele..uz novčanu participaciju opstine,građana i izvođača....Tako bi cijela bosna trebala funkcionisati,samo ih nema ko probuditi iz sna.
cvjeta industrija saljevanja strave
Isti Alija Sirotanovič, udarnik prve klase, koji na pitanje druga Tita, šta mu treba, odgovara: Druže Tito, trba mi veča lopata
MAlko ispirati olovnu rudu, a vodu u Bosnu da se teški metali ***nuju na hidrocebtrali VRANDUK. Onda poslije RAKOVI PO MAGLAJU, ZAVIDOVIĆIMA ALI I SRPSKOJ ! Uglavnom u Bih navališe čiste tehnologije. Još nam samo fali evropske ***nije za radioaktivni otpad na čijem bi prevrtanju bio zapsolen veći broj stanovništva.
Kad nećemo mi hoće neko drugi... Barem će naši ljudi dobiti koricu hljeba na stolu...