Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo na tramvaj do aerodroma, hitnu pomoć u blizini aerodroma, minimalno 4 ADNOC helikoptera po 5 miliona eura, full fulaša za civilnu zaštitu, hitnu pomoć, 2 kanadera aviona, 5 policijskih helikoptera, itd.. Samo kradete pare bagro politička.. Nemamo ništa sve ste pokrali..
Hitna pomoc je uvijek bila na aerodromu Sarajevo
malo previse sereš
Primorac direktor Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine Soko direktor Agencije za pružanje usluga u morskoj plovidbi Bosne i Hercegovine
Ako ne bude veci od Havazovog tornja, onda nije toranj
Netrebaju nama tornjevi u Mostaru i u Banja Luci. Nema i nesmije bit zaduzivanja na racun Bonsjaka !
neka se zaduzi samo kantoni koji ima aerodrome i svako neka trosi svoje pare, to bi jedino bilo ispravno, ulazi u vlastiti razvoj
ali ybene vozne ni tramvajske ni autobuske stanice kao svaki normalni aerodrom - NEMA!!!!
u slucaju gradjanskog rata necemo vise bjezat avionima JAT-a?
E cuj u sve,valjda obadva
Primoraz zet Covicev. Treba to promijeniti. Na tom visokoplacenom mjestu je 10 god
mogle bi pare dobiti noge ;.)))))
Zasto se u Tuzli placa aerodromska taksa? Taj aerodrom nema gejt, 1 nazovi security check, neamju ni mikrofone vec se deru kad pozivaju putnike, nema mjesta za sjesti, pusacki dim u prostoru za nepusace, ne mogu cak ni skenirati bar kodove. KOJA JE SVRHA AERODROMSKE TAKSE?!!!!
@PticaUbica .Na Aerodromu Sarajevo postoji sluzba Hitne pomoci a sto je regulisano medjunarodnim i domacim odredbama iz oblasti avio saobracaja.Za ostalo se slazem.
Zasto?
Povezivanje aerodroma javnim prevozom do zeljeznicke stanize je potrebno!
Pa sa Željeznicke stanice dnevno idu 4 voza ?? Treba povezati sa centrom
Nigdje najvaznije stvari - gdje je RyanAir??? Sto ste slagali?
Ništa Ryan samo flay dubai
Je*o ih Dubai. Smece od grada
Sva nekakva ulaganja, al da dogovore letove za ljude u dijaspori, to ne. Samo neke letove za čunga lunga zemlje..Pa uloži da tješite otkazane letove Norwegiana, Wizzaira , a ne samo šuplja priča..
ni za dijasporu letova, a ni za Sarajlije koji bi putovali negdje drugo osim u Tursku, Njemacku i Austriju ( pogotovo ne sa Lufthansa)
Dzaba sve kad magla dodje opet haos....
Nije rjesenje ulagati u Sarajevski aerodrom. Premal, pretijesan i u gradu. Konacno rjesenje je izmjestiti ga 20-40 km van grada, planirati veliki prostor i planirati da Sarajevo bude Hub za vecinu Balkan letova. Jos nije kasno i sve nam ide na ruku barem jos 5 godina.
do 40km nema povoljnije lokacije tu je problem
Jos jedan genije 😂😂😂 Rukfasa pod ruku i plabirajte sarajevski aerodrom u Zenici 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)