Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa prostora bivse Jugoslavije treba sve iseliti i naseliti neki normalan narod na ovako lijep prostor.Narodi nastanjeni na prostoru bivse Jugoslavije su oboljeli od raznih mitoloskih,ideoloskih,vjerskih, plemenskih,nacionalistickih,sovinistickih bolesti i nema im lijeka na ovom prostoru.Lijek za ove bolesti je iseljenje u drzave zapadne Evrope,Amerike,Australije da nove generacije koje nisu inficirane nabrojanim bolestima spoznaju normalna drzavna uredjenja i upoznaju normalne ljude.
Zašto sve raseliti' Raseliti sa Balkana je lako-odoše mlai ostali ćemo otići ali na groblja - mezare ili krematorijume. Onda eto ti slobodne zemlje koliko god hočeš. Jedino neće biti ovako, ako se poskidaju glave onima koji su sami sebe postavili za plemenske voždove i na račun toga opljačkali i još pljačkaju "svoju" raju, uglavnom. Ako se ukaže prilika i one iz komšiluka - zašto da ne?
To se vec desava druze, svake godine sa Balkana ode na desetine hiljada ljudi, neki se planiraju vratiti za 20 godina, a neki nikad. U sustini, tvoja prica ne djeluje kao sci-fi, vec se sprovodi u velikoj mjeri.
o boze kad ovaj prica o ujedinjenju bilo kakvom ovog regiona meni se naprosto slosi...... S. M citat 1991 : ja sam svoj cilj kao predsjednik predsjednistva SFRJ ispunio, Jugoslavije vise nema.....
Mesiću, aj više ostavi Jugoslaviju na miru! Umrla je! Ubili ste je! I to baš vi matorci, koji ste se nauživali lijepog života u njoj i to je jedina istina. Nama ste ostavili ove krhotine, kolonijice ogrezle u korupciju, lopovluk i ništa više.
Ma Mesic je kralj rock & rolla !!
Pa jesmo li se razjednili upravo zato sto su nam zemlje konkurentnije samostalne haha jer vas je Juga puno kostala, ne vidim sad svrhu ekonomskog ujedinjenja, sad ima da uzivamo u blagodetima nasih samostalnih i nezavisnih i nadasve perspektivnih kolonija :)
Stari komunistički dvoličnjak, mešetar i varalica, a u duši nacionalista. Sve bi taj učinio za vlast i novac, Bošnjama priča priče o Ivici i Marici, a lično dok je bio predsjednikom RH nije potpisao niti jedan dokument koji bi rješio pitanje granica Hrvatske i BiH.Nego vodao Hanku, Halida i Nedu da mu lječe komplekse bečara iz minulih dana i onog Enisa autora modernih viceva o " MUJI I HASI ", koji su se mnogo sviđali gospodinu Mesiću i u kojima do izražaja dolazi naš osebujan intelekt.
Vidi ovog mungosa. Jebo te u regionu jebe lud zbunjenog :) Veselica svakodnevna :)
a sta i da jest jugoslivaja, nisam nostalgicar ni komunjara ali za socijalizam onog tipa cu uvijek biti jer je bilo pravedno i svima sve jednako dostupno. sta sad imas, prica mi vjeri a zgazi sve pred sobom i kaze nafaka
ma nije bajno nista bilo ali je od ovoga sto imamo sve bolje@ante k
Ovo niko živ ne ujedinio.
Mesiću, nećete nas više nikada uvući u savez. Mi smo završili i sa komšijama i sa susjedima.
ustvari na srboslaviju, al eto
Jel to opet Srbi hoce veliku Srbiju? :)
@xxlenaxx zar ima nekad da je nisu htjeli?
...burduš je najpoznatiji po cirkulaciji kapitala....iz vašeg u njegov džep....
aaaa pa to je onaj vaš mesić. nosilac nečega u sarajevu, pa počasnik neki tuzle ili već tamo neke vukojebine, pa zaslužnik pa osvjedočeni prijatelj bih i muslimana. aaa šta bi odjednom meske ne dobar. e hebi ga.
jok eto, mislimo na veliku Hrvatsku....majmune. ebo te "region"
Trebali smo samo Srbiju izbaciti iz Jugoslavije, a mi ostali ostati zajedno, jedino tad bi bilo dobro
@U.R.Stew.Peed. Imas jako ozbiljne predrasude o srbiji. U srbiji ne zivi nimalo losiji narod od ostatka balkana, naprotiv
treb'o bi samo ta prva dva slova iz nicka izbaciti, i onda bi bilo kako treba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Riječ je o 16 bivših ruskih država satelita među kojima i sve propale bivše republike bivše YU. Samo ujedinitelj ne smije da bude Putin da ne bi ojačao previše nego KINA !! koja bi time stvorila između njih nuklearnu tampon zonu !
@kuga ko da bude? alija ili isil?
Moze ujedinjenje ali bez srbije sa njima vise ni šaha ne treba igrati zajedno !!
Ko te pita Bakir je već odavno sa užitkom u Beogradu odigao par istih !!
jel' to za sah zato jer je vucko razbio alijinog malog kao pijani grk tanjir u centru begisa? :DDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)