Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li ovi Tičići veze sa trebinjskom ciganima Tičićima?
Kao sto sam to i prije rekao puno puta. Nije problem zemlja ili resoursi, problem je ljudski faktor. Zemlju treba prodati Svicarcima da je razviju, a mi mozemo biti nadnicari za njih, i puno bi bilo bolje za svakoga. Uzivajte u ljetu.
ova druga slika je pravi magnet za investitore, narocito zenskog pola.
Novo ! Odušak iz Džehenema u komercijalne svrhe !
http://tinyurl.com/62jccb3
zipaa pogleda :D!! je#ac haha
A sto se ovakvi i slicni izvori nebi upotrijebili za toplane i slicno, ko u slicnim slucajevima u svijetu. Takav prijedlog kod nas jos nisam cuo. Mi samo znamo otvoriti \"banju\" i..... a imamo ih na desetine vec!
pa de da investiramo? dje sam ja tu? pa de prvo da investiramo? - ne moze 15g kasnije hajde da investiramo evo sad imamo - dje sam ja tu? 20-30%? - moze i jos 50% od eksprorijacije kad budu rusili za autoput. more sve more samo daj dozvolu.
ćao srce odakle si? iz tičića. imam golfa. peticu. hoš sa mnom na parking?