Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipat je država naroda koji nema nikakva prava..Egipat će ugušiti tiranija domaćih tirana koja je brutalnija i gora od bivših inostranih tirana i tiranija.
....to je vec postala praksa širom svijeta...poput filma Elizej...elita gradi sebi svoje gradove daleko od rulje... za koju deceniju ce sagraditi komplekse potpuno neovisne od ostatka svijeta sa svojom kontrolisanom mikroklimom i zastitom od atmosferskih promjena, kiselih kiša, radijacije itd... sve što vidite danas u sci-fi filmovima...jeste jednostavno realnost koju nam pokazuju i koja nas ceka!
Plisnavi arapi znaju samo zgrade za uzivanje pravit..
opaa Kina
Beduini!
ustikolinu za novu prijestonicu bih :) nek arapi grade.. pored drine
daBogda Sisi u mukama krepo prije nego se taj grad zavrsi
yebes istoriju i tradiciju, hajmo napraviti nesto moderno, bez da pitamo narod i strucnjake da li je to dobro, i progalsimo to glavnim gradom i to je to. istorija starija od 5 hiljada godina ne znaci nista
Stvarno u grobovima postalo tijesno ! Ako neko misli da je ovo zajebancija, nije. Veći broj stanovnika Kaira stanuje na ... groblju, u grobovima. Hebem mater komunjarama što i nama to nisu omogućili ! A gdje bi drugo danas naš mlad nezaposlen mogao stanovat ?
Juzno od Sarajeva nicu pecurke
Nišići su dobra lokacija za naše.
@RodneyTrotter Obzirom da je prva varijanta za Osmanlije bila da Sarajevo grade na Nišićkoj visoravni to je i komentar u skladu sa tom varijantom.