Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš tako stali radovi i nema nikakve informacije zbog čega zastoj, ministar Šteta ni da se oglasi šta kako zašto,a druge stvari zna po x puta objaviti.
Katastrofa ministar😂😂😂
Kao sto pise, zastoj jer nisu znali da imaju cijevi na lokaciji, a sad je pitanje kako da nisu znali gdje su cijevi
Zašto se ovo nije radilo kad je i pruga ili da su barem napravili pružni prelaz na vrijeme
Sad bi rekao da je ovo dobro ali u stvari jeste dobro i meni je drago da će se ovo napraviti da će ljudi moći skrenuti prema bulevaru i da će im biti lijepo
NAIME, NADLEŽNI NISU ŽELJELI DOPUSTITI DA SE CIJEVI NAKNADNO UGRAĐUJU, TJ. NAKON ŠTO SE ZAVRŠI IZGRADNJA RASKRSNICE JER BI TO ZNAČILO PONOVNE RADOVE. Znaci bila je i ovo opcija hahaha, pa ja, na to smo navikli, postavite asflat danas a sutra ga rezite da postavljate i prepravljate cijevi. bas vodovod je hit
Ove ceste kroz bulevar ne vode nigdje a oni spajaju sa glavnom. Opet će Tibranci morati polukružno pa se prestrojavati da bi došli do zgrada.
Spajaju jarane da rasterete cep na zadnjem semaforu kod brajlovica
Dali je (kod nas) moguće da se to uradi sa nagaznim senzorom za semafor? Da se taj semafor aktivira ako auto stoji, čeka da skrene u to naselje?
Radovi vjecno traju, stotine opravdanja, nikad nista ni priblizno u roku da se zavrsi.Najnesposobniji ste u regiji a i sire.
Neće valjda napravit' kružni tok?
Znači svaki tajkun će imati svoj semafor, svakih 50 metara semafor od Baščaršije do Ilidže, put će doći do jedno sat i po vožnje kad nema gužve. Ima li mrvice pameti među tima što izdaju dozvole, imaju li srama?
ovaj tu treba.
manje palamudanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesi dobio GD za to? Vjerovatno jesi, a da bi to dobio morao si ugraditi glavni projekat, a ako si uradio GP, morao si ga uraditi u skladu sa katastrom podzemnih instalacija. Ovo samo pokazuje kakvi amateri rade kod nas sa nekakvim privatnim školama i kursevima.
Zaustavio Šteta radove zbog Muzura.!? . Nisu više haveri!?
ma nastavak u Augustu kad je sezona
sta je bolan seljaci? vi bi da se nikad nista ne gradi, da nema zastoja, ali da saobracaj tecno ide?
Ma ja, glupani usporavaju saobraćaj kako bi se mogla gospoda isključivati i uključivati u saobraćaj, a to što će napraviti zastoj za cijeli grad koga briga
Znaci uskoro.Bas fino.🤣🤣🤣🤣
Prvo Semir Efendica nas handri sa kruznim tokom kod grasa pa sad Steta kod Lidla sto ce biti,a kod Bulevara krenuli pa stali a sve da do septemvra da zavrse jer su izbori.