Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam aktiva hepoka 140 miliona KM ukupan kapital 93 miliona prihod 5,5 miliona i prodani kazu za 4.2 miliona...doduse ovo je jednostavno za objasniti..gospodo iz hepoka idete kuci jer bit cete prodani dalje u parcelama..nazalost ( ne mislite valjda da ce firma iz dubajia uzgajati vinograd)
Mozes mislit. Arapi kupili vinariju i prave vino. Sutra kupuju crkvu.
Sto bi dr. Arsla rek'o: "Mi smo prinudjeni ovo da gledamo."
Dobar dil - dobili su kvadrat kultivisanog zemljista za 0.76 KM.
kolko ja vidim u ovom svemu Amko je dobar jedno dva miliona .. Razlika u cijeni plus milioni poticaja za tri godine.. ko zna zna.. sta se sikiramo sta ce proizvodit.. nesto ce curit. Nisu bez veze izbrojali 5 miliona.
Još jedna pobjeda mudre Sarajevske minder politike.
Sad će neku klaonicu kupit i izvozit sarmu na Bliski Istok.Svo će nam meso pojest Arapi koštaće kila 50 maraka još malo.
Hepok kupljen za 4,2 miliona KM? Kako piše u tekstu Hepok ima 1000 ha vinograda. Ispada da 1 ha vinograda košta 4200 KM.Pa samo ti vinogradi vrijede puno više od 4,2 miliona KM. Ali neka, samo nas privatizacija može izvući iz recesije. Arapi, pokupujte čitavu Bosnu, onda kupite i bosance da nas hebete kako vam padne na pamet. Izdržao je Mujo i gore :)
USKORO NOVI BREND HALAL LOZA HEPOK MOSTAR
dubai qatar i saudija na lozi nestalo aparata
Znači da je Hepok opterećen sa min 21mil kredita... današnji investitori...
Иначе позната свјетска компанија којој је пољопривреда кор бизнис...
Bogami nije ni tim ARapima maslo za ramazana ! :(
napokon da je neko nešto konkretno uradio i uložio u ovu jebenu BiH
halal standard
A sljedece godine otvaraju farmu svinja i proizvodnju prsuta. Ne pije se domace vino bez dobrog domaceg prsuta. :))